Bullet Echo Uzmanlaşma Rehberi

ZeptoLab’ın iOS ve Android sürümleri bulunan mobil oyunlarından olan Bullet Echo, alışılagelmiş rekabetçi savaş arenası oyununda hâlâ birçok benzersiz unsur sunan taktiksel bir PvP nişancı oyunudur. Bullet Echo, geliştiricinin hayranlarının seveceği çizgi film benzeri ve çocuk dostu grafikler bulunduruyor ve herkesin birkaç dakika içinde öğrenebileceği, olağan basit mekaniği ve oynanışı sunuyor. Her biri kendi benzersiz becerilerine ve özelliklerine sahip, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda karakter var. Birçoğu ganimet kutularının arkasında kilitli olsa da, oyunu aktif olarak oynamak size onları açmak için yeterince şans verir. Oyun üstten görünümde oynanır, bu da üçüncü ve birinci şahıs nişancıların aksine yeni başlayanlar için bile nispeten kolaylaştırır. Her şeyi göz önünde bulundurarak, Bullet Echo öğrenmesi kolay ancak ustalaşması zor oyunlardan biridir, bu nedenle Mobil Oyun Haber’in sizin için hazırladığı Bullet Echo Uzmanlaşma Rehberi’ne göz atın.

Bullet Echo’yu BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Olabildiğince Sık Oynayın

Oyunun perspektifi, mekaniği ve hatta göreceli zorluğu ne olursa olsun taktik PvP atıcılığında iyi olmak her oyuncuya anında olmayabilir. Bazı oyuncuların sadece birkaç maç oynadıktan sonra anında iyi sonuçlar almasına rağmen, belki de diğer video oyunlarındaki ilgili deneyimlerden dolayı, aynı şeyin her oyuncunun başına gelmesi beklenemez. Bu sebeple olabildiğince sık oynamaya çalışın.

Ekibinize Bağlı Kalın

Daha önce battle royale oyunları oynadıysanız, battle royale anlayışınız, yalnızca kendi hayatta kalmanız için oynamakla eşdeğerdir. Kavram tipik olarak “herkes kendisi için” anlamına geldiğinden, her zaman bir takımla oynuyor olsanız bile bu zihniyete bağlı kalmaya meyilli olabilirsiniz. Her birinin uzmanlık düzeyine bakılmaksızın arkadaşlarla oynamanın her zaman daha kolay ve daha etkili olduğu doğrudur, ancak aynı şekilde, Bullet Echo’da takım arkadaşlarınızla iyi bir şekilde koordine olmak çok önemlidir.

Az Gürültü Yapmak İçin Yavaş Hareket Edin

Bazı yeni başlayanlar için biraz şaşırtıcı olabilir, ancak Bullet Echo aslında sanal d-pad’in kullanımında hassasiyet seviyelerini kullanıyor. Çoğunlukla, başlangıçta oyunda yürüme hızının 1 hızda geldiğine ikna olmuş olabilirsiniz, ancak tutuşunuzu d-pad’in merkezinden çok uzağa sürüklemeyerek aslında daha yavaş yürüyebilirsiniz.

Karakterlerinizi Tanıyın

Bullet Echo’nun şu anda kadrosunda her biri kendine özgü istatistikleri, ana silahları ve becerileri olan 21 karakter var. Başlangıçta, her oyuncu yalnızca Stalker’ı kullanabilir, ancak birkaç maçta yarıştıktan ve sandık ödüllerini açtıktan sonra, giderek daha fazla karakterin kilidi açılabilir. Ana ekranın sol tarafındaki “Kahramanlar” butonuna tıklayarak tüm karakterleri kontrol edebilirsiniz.

Bullet Echo’yu BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Olabildiğince Çok Yükseltme Alın

Maç başladığında haritada ilerledikçe alabileceğiniz çeşitli öğeler vardır. Elbette, bazı zırh ve sağlık kitlerini kapmak öncelikli olmalı, ancak her birinden yalnızca 1 tane alabilecek ve yalnızca ilk olanlar tükendiğinde bir tane daha yakalayabileceksiniz. Cephane ile ilgili olarak, temelde çok şey kapabilirsiniz, ancak ilki, herkesin başladığı genel silah yerine kahramanın ana silahını etkinleştireceği için en önemlisidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.