Candy Crush Saga’da Nasıl Uzmanlaşılır?

Candy Crush Saga oldukça popüler bir mobil oyun. Pek çok insanı yolda yürürken, toplu taşımada, evde, ofiste ya da herhangi bir kafede bu oyunu oynarken görebilirsiniz. Biz de Mobil Oyun Haber olarak bu oyunda işinize yarayacak ipuçlarını sizler için listeledik. İşte işinize yarayacak maddeler:

En alttan başlayın

Alttaki şekerleri ezmek, üstteki şekerleri ezmekten daha iyidir, çünkü şekerler aşağı düşer ve temelde size serbest hareketler veren kademeli bir etki potansiyeli yaratır.

Candy Crush Saga’yı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Kombolara gidin

En iyi iki kombinasyon, sarılmış şeker ve çizgili şeker ile serpme halka deliği ve çizgili şekerdir. Birlikte, sizin için tahtanın yarısından fazlasını ortadan kaldırabilirler. Bu aynı zamanda tahtanın dışındaki veya başka bir şekilde ulaşılması zor yerlere gitmenize yardımcı olabilir. Ulaşılamayan kareler içeren 181 gibi seviyelere geçmenin tek yolu budur. Ayrıca, başka bir sarılı şekerle değiştirilen sarılı bir şeker, 6’ya 4’lük bir kareyi tutuşturarak büyük bir alanı temizleyebilir.

Çizgilerinizi bilin

Şeker, önceki oluşumu tamamlamak için son şekerle aynı yönde şeritlenmiştir. Bir şekeri yatay olarak hareket ettirirseniz, yatay bir şerit oluşturacak ve daha sonra yatay olarak da patlayacaktır.

Candy Crush Saga’yı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Tehditleri değerlendirin

Tehditlerinizi değerlendirin. Tehdit seviyelerine göre kötü şekerden kurtulmaya öncelik verin. Örneğin, genellikle önce düşük numaralı bombaları öldürmeyi, sonra çikolatayı, sonra blokların peşinden gitmeyi bir kural haline getirebilirsiniz.

Kenardaki jöleleri temizleyin

Jölelerden kurtulurken sadece kenarları, özellikle de köşeleri ve dipleri hedefleyin. Bu jöleler, onları ortadan kaldırabilecek en az kombinasyona sahiptir, bu yüzden kurtulmak en zoru olacaktır. Kenar jölelerinden kurtulup kurtulamayacağınızı görmek için her hareketinizde bir dakikanızı ayırın ve olmuyorsa daha kolay olanın peşinden gidin.

Candy Crush Saga’yı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Plan yapın

Yeni bir seviyeye her başladığınızda, o seviyedeki en zor unsura bakın ve hayatları tüketmeden önce onu nasıl yenebileceğinizi düşünün. Ayrıca, hareketler arasında duraklayıp etrafı gözlemleyin.

Çikolatanın çalışma mantığını anlayın

Çikolatayı anlayın. Bir tur çikolata yediyseniz, sonraki turda çikolata yenilenmeyecektir. Bu, çikolatayı uzak tutmanın harika bir yoludur. Her turda çikolatayı yok etmeye çalışın, böylece bir sonraki turda yenilenmesin. Bu yöntemi kullanarak tüm çikolatayı temizleyebilirsiniz, ancak daha sonraki seviyelerde onları kısır bir şekilde geri getirecek bir çikolata üreticisi vardır.

Candy Crush Saga’yı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

+5 Candy arkadaşın

Yapabildiğiniz her seviyede +5 ile bir şeker ezme zinciri yapın. Bu, deneme süresine 5 saniye ekleyecektir. Her seviye için başlangıç ​​ekranının sol alt köşesindeki küçük simgeye dayanarak bunun bir “zaman denemesi” seviyesi mi yoksa “jöleyi temizleme” seviyesi mi olduğunu anlayabilirsiniz.