Clash of Clans Oyununda Güçlü Bir Üs Nasıl İnşa Edilir?

clash of clans üs

Clash of Clans yeni başlayanlar için çeşitli zorluklara sahip olabilir. Siz de bir üs inşa etme aşamasındaysanız bu rehberden faydalanabilirsiniz. 

Klan Kalesi’nin Yeniden İnşası

Clash of Clans oynamaya yeni başladıysanız klan kalelerininiz yeniden inşa etmelisiniz. Klan kalesi bu oyundaki en önemli binanızdır. Klan kalenizi inşa etmeniz bir klana katılmaya hak kazanmanız anlamına geldiği için de oldukça önemlidir. Bir klana katılarak da oyunda büyük başarılar elde edebilirsiniz.

Klan kalesini yeniden inşa etmek için 10.000 jetona ihtiyacınız var. Böyle yüksek bir miktar tabi ki yeni oyuncular için imkansız. Bu yüzden öncesinde yapmanız gerekenler var. Örneğin belediye binasını ve depolama tesislerinizi iyileştirmelisiniz.

İlk olarak belediye binasından başlamak akıllıca olacaktır. Belediye binasının arkasında da altın depolama tesisi bulunur. Altın depolama alanınızı yükseltmek, güçlü bir üs geliştirmenin en iyi yolu olan klan kalesini yeniden inşa etmenizin önünü açar.

Depolama alanlarınızı yükseltmenin en etkili yolu Goblinlerden geçer. Goblin üslerini işgal etmek için, üssünüze yerleştirilen kamplar aracılığıyla oluşturulan askerlere ihtiyacınız var. Bu kamplar depolama tesisleri gibidir, ama materyaller yerine işgal için kullanılan birlikleri depolarlar. Depolama kapasiteniz yeterince yüksek olduktan sonra klan kalesini yeniden inşa edebilirsiniz.

Bir Klana Katılmak

Klan kalenizi yeniden inşa ettiyseniz Clash of Clans oyununda güçlü bir üs geliştirmenin bir sonraki adımı bir klana katılmaktır. Bir klana dahil olarak diğer üyelerden asker talep edebilirsiniz. Klan seçimi tamamen oyunculara bağlıdır, fakat güçlü bir klan için size önerimiz geniş bir oyuncu ağına sahip olan bir talep et bırak klanına katılmaktır. Talep etme ve bırakma, yeni oyunculara güçlü birlikler sağlar. Yeni oyuncuların asker talep etmesini ve ardından ayrılmasını sağlayan bir klan türüdür. Bu tür klanlar, yeni oyunculara güçlü bir askeri üs sağlamaları açısından çok faydalıdır.

Üsleri İstila Etmek

Klan kalenizi inşa ettiniz, bir klana dahil oldunuz. Peki sırada ne var? Birliklerinizi kullanarak diğer üsleri istila etmek. Goblin üslerini istila etmek sizi güçlü bir duruma getirir. Bu, özellikle belediye binası, depolama tesisleri ve güçlü savunmalara yatırım yapan tesisleri yükseltmek için kullanılması gereken kaynakları sağlamanıza yardım eder. Goblin üslerinin tamamını işgal ettiyseniz bir sonraki adım, diğer oyuncuların üslerini işgal etmektir. Ama bu süreçte birliklerinizin gücünden emin olun. Çünkü oyuncu üslerinin işgali goblin üslerinden çok daha zor olabilir.

İstilalarınıza devam ederken üssünüzü koruduğunuzdan da emin olmalısınız. Çünkü bu süreçte siz de saldırılara açıksınız. En etkili savunma aracı duvardır. Toplar ve okçu kuleleri de düşman birliklerini uzak tutmak için etkilidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.