Clash of Clans Stratejisinde İşinize Yarayacak 6 Öneri

Clash of clans

Kaleler inşa edip onları düşmanlardan korumak ilginizi çekiyorsa doğru oyunu seçtiniz! Birkaç ipucu ile siz de Clash of Clans stratejinizi kurabilir ve klan çatışmalarına başlayabilirsiniz.

Hedefinizi Akıllıca Seçin

Clash of Clans her seviyeye göre değişkenlik gösteren bir oyun. Eğer iyi bir seviyedeyseniz her zaman sizden daha düşük seviyedeki düşmanlara odaklanmanız gerekmiyor. Çünkü düşük seviyedeki düşmanları yenmek her zaman düşük puan anlamına geliyor. Daha çok puan kazanmak için stratejik adımlar atabilirsiniz. Daha fazla kaynak elde etmek için tüm ordunuzu savaşa göndermek yerine bir miktar goblini kullanabilirsiniz. Böylece kaybetseniz bile kaynaklarınız hala güvende olacak. Aksi takdirde tüm ordunuzu kaybetme riskiniz de var. 

Güçlü Bir Ordu Kurun

Savaşlara başlamadan önce bir gün süreniz olur. Bu süreyi güçlü bir ordu kurmak için değerlendirin. Ordunuzu oluştururken savaşacağınız alanı tanıyın, hava savunmanızı geliştirin ve savaşa en iyi şekilde hazırlanın. Aynı zamanda savaşı başlatmadan önce hedef klanınızın güçlü ve zayıf yönlerini öğrenmeye çalışın. 

Elmaslarınızı Koruyun

Elmaslarınızı (gem) ileride inşa edeceğiniz kulübeler için biriktirebilirsiniz. Bu yüzden oyundaki görevler sırasında yeterince elmas kazandığınızdan emin olun ve elmaslarınızı harcarken her zaman iki kez düşünün. Çünkü elmaslarınız biterse inşa etme süreciniz de duraksamaya uğrar. 

Kendinizi Koruyun

Clash of Clans oynarken rakiplere saldırmak belki de en eğlenceli aşama. Fakat unutmayın ki onlar da size saldırmak için bekliyor. Özellikle savunma alanlarınız yıkılırsa bu sizin için büyük bir tehdit oluşturur. Bu durumda yeni bir saldırıya başlamak için bir süre beklemek iyi olabilir. 

Korunmasız Köyleri Hedefleyin

Korunmasız köylere saldırarak daha fazla puan toplamayı hedefleyebilirsiniz. Tabii bunu yaparken de stratejinizi iyi kurmalısınız. Ordunuzu zayıflatacak ve güçlü düşmanlara karşı sizi dezavantajlı konuma sokabilecek hamlelerden kaçının.

Çevrenizi İyi Tanıyın

Clash of Clans oynarken çevrenizi en iyi tanımanın yolu sınırlarınızı bilmekten geçer. Sınırınızda yer alan her bir boşluğu doldurarak riski en aza indirirsiniz. Ayrıca binalarınızı inşa ederken ekstra duvar katmanları gibi düşmanlarınızı yavaşlatacak hamleler de işinize yarar. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.