Dan the Man Başlangıç Rehberi

Halfbrick Studios, Dan the Man adlı en iyi ücretsiz mobil oyunlarından birini verdi. Oyun, sizi krallığı kötü güçlerden kurtarmak zorunda olan Dan’in yerine koyuyor. Platform oluşturma ve dövüş unsurlarını birleştiren Dan the Man, yüzlerce vazoyu parçalayacağınız, binlerce düşmanı öldüreceğiniz hızlı tempolu bir deneyim sunar. Oyun erken aşamalarda kolaydır, ancak daha sonra daha sert düşmanlar ve daha zor platformlarla zorlu bir deneyime dönüşür. Oyunu tüm oyuncular için kolaylaştırmak ve sizden Dan the Man’e layık uygun bir savaşçı yapmak için Mobil Oyun Haber olarak bu kılavuzu hazırladık. Öyleyse başlayalım.

Her Tencereyi Parçala

Saksılar her seviyeye dağılmıştır ve onları kırmanız için size birkaç jeton verir. Evet, başlangıçta ödüller çok mütevazı görünebilir, ancak her seviyede birkaç düzine pot olduğu için hepsini parçalamak size çok ihtiyaç duyulan yükseltmeleri satın almanıza yardımcı olacak kadar yüzlerce jeton verebilir.

Dan the Man’i BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Menzilli Düşmanlarla Karşılaştığınızda Dikkatli Olun

Menzilli düşmanlar oldukça ölümcül olabilir, ancak basit bir taktikle her birini yenmek çok daha kolay olacaktır. Sadece animasyonlarına bakın; Ateş edecekmiş gibi göründüklerinde, onlara vurmaya başlayın. Siz onlara birbiri ardına vururken silahlarını ateşleyemezler. Ayrıca bulunabilen (veya satın alınabilen) özel silahlar menzilli düşmanları kolayca öldürebilir. Ateş etmeye hazır olana kadar onları görmezden gelin ve ardından kombo vuruşlarla onlara saldırın. Birkaç saniye içinde kaybolacaklardır.

Gizli Alanlara Dikkat Edin

Çoğu platformda olduğu gibi, gizli alanlar çok sayıda jeton içerir, ancak ulaşılması oldukça zordur. Çoğu durumda, yaklaştıktan sonra görünecek olan gizli bir platform aracılığıyla kavranabilirler. Genellikle, gizli bir alana açılan erişilemez platformun yakınında gizlidir. Sadece yanına atlayın (altında su veya lav olsa da) ve gizli platform görünecektir. Gizli alanlara ulaşmak ve yüzlerce jeton toplamak için platformu kullanın.

Daha Sert Rakipler İçin Özel Silahları Koruyun

Özel silahlar (bıçak atma, tüfek, bazuka vb.) ileri seviyelerde bulunabilir, mağazadan satın alınabilir veya reklam izleyerek ödül olarak kazanılabilir. Cephane sınırlıdır, bu yüzden onları daha sert düşmanlar için saklamayı deneyin. Özel silahların bir sonraki seviyeye taşınabileceğini, ancak bir can kaybederseniz kaybolacağını unutmayın.

Reklamları İzleyin – Size Bol Madeni Para Ve Çok Yararlı Ödüller Verebilirler

Oyun sırasında veya ana menü ekranında bulunan mağazada reklamlar izlenebilir. Mağazanın içinde izlenen bir reklam size 200 jeton verir ve istediğiniz kadar reklam izleyebilirsiniz. Dan the Man oynadığınızda her seferinde beş dakika harcayın ve yakında çoğu yükseltmenin kilidini açabileceksiniz. Seviyelere yerleştirilen reklamlar size özel silahlar, enerji yedekleri ve madeni paralar verebilir. 

Dan the Man’i BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Haftalık Görevleri Oynayın

Haftalık zorlukların üstesinden gelmek nispeten kolaydır, her bir zorluk sağlam ödüller içerir. Tüm haftalık görevleri tamamlarsanız, çok fazla para kazanırsınız. Ayrıca, haftalık zorlukları aşmak için güçlendiriciler satın almanıza gerek yok; Dan the Man (veya başka bir karakter) onlar için fazlasıyla yeterli, sadece elinizden gelenin en iyisini yapın ve tüm zorluklar kolaylıkla alt edilecektir.