Dragonscapes Adventure Başlangıç Rehberi

Mobil Oyun Haber ekibi olarak bu yazımızda, Dragonscapes Adventure oyununa dair temel bir başlangıç rehberi hazırladık. Oyunda hızlı ve problemsiz ilerlemek için dikkat etmeniz gereken noktaları sizler için listeledik.

Başlarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

“Ejderhalar”, size “ejderha gücü” ve ağaçlardan meyve veren küçük yaratıklardır. Oyunun erken safhalarında önemlerini göremeyebilirsiniz, ancak ilerledikçe detaylı bilgi sahibi olacaksınız. Ejderha Gücü ise sahip olduğunuz ejderhaların sayısından ve mevcut seviyelerinden etkilenir.

Dragon Power’ın faydası nedir?

Dragonscapes Adventure’da, haritayı keşfederken gizli alanlara ulaşmak için ejderha gücü gereklidir. İşte bu aşamada oldukça fazla ihtiyacınız olacaktır.

Ejderhalar nasıl edinilir?

Ejderhaları almak için ejderha yumurtalarına ihtiyacınız vardır. Tüm oyuncular ilk ejderha yumurtalarını oyun başında alır. Oyunun başında ücretsiz bir ejderha yumurtası verilir. 

Ejderha Yumurtası Çeşitleri

Ejderha yumurtasına göre ejderhayı alırsınız. Dragonscapes’te keşfedilecek x15’in üzerinde ejderha yumurtası vardır. Yeni haritalarda yeni yerleri keşfederek yeni ejderha yumurtaları keşfedebilirsiniz. Ejderha kitabından ejderha yumurtaları satın almak için taç yaprağına ihtiyaç vardır. Ücretsiz yapraklar elde edebilir veya mor mücevherler içeren yaprakları satın almak için günlük giriş yapabilirsiniz.

Dragonscapes Adventure’da Enerji Kaynakları

ÜCRETSİZ ENERJİ ALMAK İÇİN POTU KULLANIN. Pek çok yerde bir pot bulabilirsiniz. Bu sayede x15 enerjiyi hile yapmadan ücretsiz elde edebilirsiniz! Oyunda 14. seviyeye ulaştığınızda, ana adada bir pot inşa edebilirsiniz. ÇANTALARA BAKIN: Haritayı incelerseniz, haritanın her yerine dağılmış çok sayıda sandık, çanta ve gizli hazine öğesi bulacaksınız. Bu sandık veya çantalardan bazıları size bedava enerji verir. TAM SİPARİŞLER: Bazı siparişler size mücevher, enerji ve diğer birçok premium öğeyi içeren sandık verir. Ana konumdayken, sipariş panosuna dokunun -> bu belirli siparişler bir sandık ödülüyle işaretlenir. Dragonscapes Adventure’da x1 enerji her 1:30 dakikada bir yenilenir, bunu unutmayın. 

Dragonscapes Adventure’da Taşları Ücretsiz Olarak Üretmek İçin İpuçları

  • Size sandık veren siparişleri tamamlamak, ücretsiz mücevherleri artırabilir.
  • Koleksiyonu tamamlamak size değerli taş sağlayabilir.
  • Günlük girişler bunu artırır.
  • Haritda yenia konumlarını ziyaret edin ve görevleri ücretsiz mücevherler için tamamlayın.
  • Yeni harita konumlarında hazine çantaları ve sandıklar arayın.

En İyi Mücevher Kullanımı

En değerli para birimlerinden biri olan mücevheri oyun oynayarak elde etmek zordur. Fabrika tipi tesislerde daha fazla slot satın almak için mücevher kullanmanızı tavsiye ederiz, böylece bir seferde üretime daha fazla kaynak toplayabilirsiniz.

Dragonscapes Adventure’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.