Dynasty Scrolls Nasıl Bir Mobil Oyun?

Dynasty Scrolls, Youzu Singapur tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir RPG oyunudur. Yayınlanması üç yıldan fazla süren Dynasty Scrolls’un İOS ve Android versiyonları bulunuyor. Oyun, Çin’in efsanevi savaşçılarını bir araya getirip farklı varyasyonlarla oyuncuların karşısına çıkarıyor. Bu sayede de pek çok tarihi figürüne sahip! Mobil Oyun Haber olarak bu özel oyunu sizin için inceledik ve oyunda sizi nelerin beklediğine dair bir yazı hazırladık.

Efsanevi Çin Kahramanlarıyla Oynayın

Üç yıldan fazla sürede hazırlanıp piyasaya sürülen Dynasty Scrolls oyunu, oldukça derin bir oyun deneyimi sunuyor. Efsanevi Çinli kahramanlardan oluşan bir ekip oluşturup fantastik öğelerle dolu yeni bir maceraya başlıyorsunuz. Savaşlar sırasında düzinelerce düşmana karşı savaşmanız gerekiyor. Ekibinizdeki her kahramanın farklı yetenekleri var ve sizin bunları en uygun olacak şekilde seçerek oyuna yön vermeniz gerekiyor. Bu sayede de görevleri tamamlamanız bekleniyor.

Gelişmiş Özel Combo Sistemi

İOS ve Android için geliştirilmiş Dynasty Scrolls’un kombo sistemi ile takımınızın güçleri farklı stratejilerle daha etkili hale geliyor. Oyun ayrıca farklı bir perspektiften oynanan bir görüntü modunu da içeriyor. Mitolojik Çin kahramanlarıyla oynayabileceğiniz bu oyunda, efsanevi savaşları yeniden canlandırma ve onlara dahil olma şansınız var. Gacha türünün özelliklerini içeren Dynasty Scrolls, her giriş yaptığınızda onlarca bilet kazanmanıza ve oyuna hızlı bir başlangıç ​​yapmanıza ayrıca olanak tanıyor. Bu sayede oyuna oldukça hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Çin’in tarihi olaylarından ilham alan bu stratejik RPG, sizi tam anlamıyla memnun edecek ve size eşsiz bir oyun deneyimi sunacaktır.

BlueStacks ile Dynasty Scrolls Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’daki tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavyeniz ve fareniz ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak, rakiplerinize karşı büyük bir avantaj elde edersiniz. BlueStacks ayrıca size tuş eşleme, makrolar, yüksek FPS, çoklu oturum / hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sunar. Bu şekilde, tüm rakiplere karşı kazanan olacaksınız. Büyük ekranda mouse ve klavye ile oynama farkını BlueStacks ile hissedeceksiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri de bu sayede çok daha ilgi çekici hale gelecek. Aynı zamanda mobil cihazlarda yaşanan şarj sorununu da BlueStacks ile ortadan kaldırmış olursunuz. Bunun yanı sıra Dynasty Scrolls oyununu BlueStacks ile oynamanın daha pek çok avantajı bulunuyor. BlueStacks size, oyunu birden fazla hesap ile birden fazla sekmede açma imkanı sağlar. Çoklu oturum özelliği sayesinde oyunun tadını birden fazla hesap ile çıkarabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilmiş ayarlar sayesinde mouse ve klavyenizin tuş ayarlarını tamamen kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımları ile oyunda çok daha hızlı ve çevik hareketlere sahip olursunuz.