Evo Pop PC’de Nasıl Oynanır?

ZeptoLab, tek bir canlı organizmadan başlayarak Evos adında renkli yaratıklar yetiştirdiğiniz ve dünya hakimiyetine ulaşana kadar onları yavaş yavaş büyüttüğünüz, mobil oyun, Evo Pop’u piyasaya sürdü. Hem iOS hem de Android için piyasaya sürülen Evo Pop oldukça sıradışı bir oyun mekaniğine sahip.

Oyunda, onları kontrol etmek ve büyütmek için farklı büyüler kullanıyorsunuz. Evos bir kolonide yaşıyor ve son derece hızlı büyüyüp, çoğalabilir. Evo Pop’taki asıl amaç, tüm rakiplerinizi sayarak veya yiyerek haritadaki en büyük tür olmaktır. Her Evo cinsinin zıplama veya kayma gibi benzersiz becerileri vardır ve bunlar, onları daha güçlü hale getirmek için yükseltilebilir. Evosunuzu daha da hızlandırmak istiyorsanız, haritada çimenlik alanlar veya ormanlar gibi buna yardımcı olabilecek stratejik noktalar vardır. ZeptoLab’ın önceki oyunlarından birkaçı gibi, Evo Pop, fizik tabanlı oynanışa sahip. Oyuncular, Evo’larını üzerlerinde çeşitli farklı büyüler kullanarak kontrol ediyorlar ve Evo’larını çarpıştırarak, haritadaki farklı noktaları ele geçirmek için yeterince güçlü hale getirmeden önce küçük ordularını büyütüyorlar. Oyunda her Evo türü, oyuncuların düşmanlarını yenmek için yararlanmaları gereken kendi benzersiz becerilerine sahip olacak. Bazıları zıplayabilirken diğerleri yokuş aşağı kayabilir. Bu özellikler, onları daha da güçlü hale getirmek için yükseltilebilir.

“Evo Pop hakkında eğlenceli gerçek: başlangıçta oyun bizim geliştirme hattımızda değildi. Fikri ve temel mekaniği aslında boş zamanlarında iki geliştirici tarafından fizik deneylerinin bir sonucu olarak oluşturuldu ”diyor ZeptoLab’dan Max Petrov. “Ancak, konsept çok çekici bulundu ve dahili oyun testlerinde çok sevildi, bu yüzden oyunun pazarlama potansiyelini test etmeye karar verdik. Ancak bu aşamadaki güçlü sonuçların ardından proje aslında ZeptoLab Barcelona’daki özel oyun ekibi ile üretime alındı ​​ve bu da onu 1 yıl sonra küresel sürümüne götürdü. ZeptoLab’ın tüm temel değerlerini bünyesinde barındırdığı için bu başlıktan büyük beklentilerimiz var: eğlenceli, güzel öğeler var ve gerçekten çok yenilikçi.”

BlueStacks Ayarlarımı Nasıl Yapılandırmalıyım?

Öncelikle BlueStacks performansını artırmak için dikkat etmeniz gereken bir kaç önemli adımı sizinle paylaşmak istiyoruz. İlk adım olarak BlueStacks ayarlar menüsü altından ram ve cpu ayarlarınızı maksimum seviyeye getirin. Ayarlar sekmesi altında, motor ve performans bölümlerine giderek “özel” seçeneğini seçebilir ve BlueStacks hızınızı maksimum seviyeye taşıyabilirsiniz. Buna ek olarak da sanallaştırma BlueStacks performansı için oldukça önemli. Bilgisayarınızın sanallaştırmasının açık olduğundan emin olmanız gerekir. Son adım olarak da eğer PC’nizde yüklü bir antivirüs yazılımı varsa ya geçici olarak duraklatmalı ya da BlueStacks’e gerekli izinleri vermeniz gerekir. Bu sayede programı tam kapasite ve sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Evo Pop’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.