Forsaken World: Gods and Demons Başlangıç Rehberi

Forsaken World: Gods and Demons, Youzu (Singapur) Pte. Ltd. tarafından hazırlanmış bir rol yapma MMORPG’sidir. Oyunda, dünyaya önceki ihtişamını kazandırmak için açık bir macera dünyasına dahil olacaksınız. Barış veya Calindor’un ebedi ihtişamını fethetmek için ittifaklar kurun. Forsaken World: Gods and Demons’un senaryosu gerçekten büyüleyici bir deneyim. Bir oyuncu olarak ne oynayacağınızı seçme şansına sahip olacaksınız ve farklı seçenekler arasından istediğiniz karakteri inşa edebileceksiniz. Calindor’un gizlediği her gizemi ortaya çıkarın ve Forsaken World Gods and Demons dünyasına dalın. Calindor’da oynamak için bir lonca oluşturun ve katılın. Oyun tarzınıza uygun yedi sınıftan bir karakter seçin ve benzersiz becerilerinin ve oyun stillerinin tadını çıkarın. Calindor’un geleceğini yaratın ve bir efsane olun.

Forsaken World: Gods and Demons’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Forsaken World ile aşağıdaki yedi sınıftan birine katılmanız gerekecektir.

Savaşçı – Paladin veya Hexblade’de uzmanlaşın.

Mage – Elementalist veya Arcanist’te uzmanlaşın.

Rogue – Assassin veya Shadow dancer konusunda uzmanlaşın.

Rahip – Celestial veya Oracle konusunda uzmanlaşın.

Vampir – Flamebringer veya Shadowcrafter’da uzmanlaşın.

Gunner – Gunslinger veya Artificer’da uzmanlaşın.

Ranger – Sharpshooter veya Jungle’da uzmanlaşın.

Bu karakterlerin tümü, oyunla çeşitli özelleştirmelere sahiptir ve oynamak istediğinizi oluşturabilirsiniz. Persona yaklaşımlarınız Forsaken World Gods and Demons yeteneğine sahiptir. Eşyalarınızı ve ayrıca arkadaşlarınız arasındaki kaynakları da burada ticarete sokmak mümkündür. İstediğiniz her şeyi, Forsaken World Gods and Demons ile elde edebilirsiniz.

Forsaken World: Gods and Demons’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Gücünüzü Artırmak için En İyi 4 İpucu

Forsaken World: Gods and Demons oyununa girdiğinizde, savaş boyunca gücünüzü artırmada zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Güç geçicidir ve giderek azalmaktadır. Yani onları olabildiğince çabuk artırmalısınız. Peki bunu nasıl mı yapabilirsiniz? Cevabı, Mobil Oyun Haber’in Forsaken World: Gods and Demons Başlangıç Rehberinde!

İlk Adım…

Oyun ekranında gördüğünüz teçhizat, oyun boyunca gücünüzü artırmak için mükemmel bir faktördür. Bunu ekranın sağ tarafında görebilirsiniz ve tıklamanız gerekir. Dişliye tıkladığınızda, sizi geliştirme, ruh kuvveti, ilerleme, sentez ve büyütmelerin sekmelerini görebileceğiniz mavi bir ekrana götürür. Başlangıçta gelişmiş seviyeye geçeceksiniz. Bu yüzden artı simgesine tıklayın, güçlerinizi otomatik olarak yükseltir. Ayrıca, yükseltmek için bir anahtar vardır. Yükseltme düğmesine tıkladığınızda, sekmenin üst düzeyini gösteren bir ekrana gideceksiniz. Güçleri üzerine tıklayarak yükseltebilirsiniz.

Forsaken World: Gods and Demons’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Beceriler

Beceriler, sahip olduğunuz güçleri artırmanın en iyi yoludur. Beceri sekmesine girerek tam olarak istediğiniz seviyeye ulaşacaksınız. Yeteneklerinizi yükseltmek ve bunu yapmak için becerilerinizi kullanabilirsiniz ama öncelikle becerinin kilidini açmalısınız. Becerilerinizi ortaya çıkarmanın tek yolu boss’a meydan okumaktır. Bu olaylar sonunda güçleriniz artacak ve becerileriniz açılacaktır. Yeni becerilerinizin kilidini açtıktan sonra, seviye atlama yeteneğine sahip olacaksınız. Beceri bölümündeki seviye atlama düğmesine tıklayın ve güçlerinizi artırın.