Gardenscapes Başlangıç Rehberi

Gardenscapes oldukça basit başlayabilir, ancak aşamaları, bir süre sonra sonra zorluk faktörünü hızla yükseltir. Her aşamayı tamamlamanız için size yalnızca sınırlı sayıda hareket verilir, bu nedenle taş eşleştirme yaklaşımınızda ekstra dikkatli olmanız gerekir. Bazı aşamalar belirli sayıda parça toplamanızı gerektirir, bazı aşamalar cüceleri keşfetme görevini üstlenir. Oyun, en zorlu aşamaları genellikle bu görevleri üstesinden gelmeniz için birleştirir! Tüm bu durumlarda yapılacak en iyi eşleşmeler, genellikle güçlendiricilerin yaratılmasıyla sonuçlananlardır. Oyunun size bu tür bir eşleşme konusunda ipucu verip vermediğini görmek için bir sonraki maçınızdan önce birkaç saniye bekleyin. Üç parçalı maçlar, oyunun aşamalarına ne kadar uzağa girerseniz sizin için pek bir şey yapmayacaktır, bu nedenle bu yararlı güçlendiricileri yaratan maçlara her zaman yakından bakın. Günlük Gardenscapes oyununuzu tamamlamaya karar vermeden önce, mümkün olduğunca çok aşamayı tamamlamaya odaklanmalısınız. Ödülünüzün kilidini açtığınızda, mecbur kalırsanız ara vermekten çekinmeyin. O güvenilir hediye kutularından birini alana kadar Gardenscapes oturumunu kapatmamanız gerektiğini unutmayın.

Gardenscapes’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Güçlendiriciler ne işe yarar?

Güçlendiriciler, sizi aceleyle bir karmaşadan kurtarabilecek ve bazı büyük eşleştirme kombo fırsatları yaratabilecek türden parçalardır. Dört parçayı bir araya getirdiğinizde bir havai fişek üretilir – değiştirirseniz veya yerinde etkinleştirirseniz, haç şeklinde bir patlama oluşturur. Bir bomba üretmek için beş parçayı birlikte eşleştirin – onu değiştirmek veya yerinde etkinleştirmek, iki kiremitli bir yarıçaptaki tüm parçaları temizleyen bir patlama yaratır. T veya L şeklindeki kibritlerle bir bomba üretilebilir. Biraz Dinamit oluşturmak için altı parçayı birlikte eşleştirin – onu değiştirmek veya yerinde etkinleştirmek, yanındaki herhangi bir parçayı üç karo yarıçapında patlatır.

Maç Öncesi Güçlendiricilere Odaklanın

Belirli aşamalara ulaşmak, maç öncesi Güçlendiricilerin kullanımının kilidini açmaya yardımcı olur – çift Bombaların kilidini açmak için 12. seviyeye, Gökkuşağı Patlaması’nın kilidini açmak için 16. seviyeye ve Dinamit / Gökkuşağı Patlaması kombinasyonunun kilidini açmak için 20. seviyeye ulaşın. Yeni bir aşamaya geçmeden önce, ana hedef (ler) e bir göz atın. Sizden belirli bir parçayı belirli bir sayıda eşleştirmenizi isteyen aşamalar için, diğer iki Booster’ınızdan birini kullanma riskini almak istemiyorsanız, çift Bombalarınızla oraya koşun.

Ekranın Sağ Tarafında Bulunan Güçlendiriciler Son Çare Olmalıdır

Gardenscapes, yalnızca oynadığınız herhangi bir sahnenin sağ tarafına dokunarak kullanabileceğiniz üç güçlendirici içerir. Son beş hamlenizde bunlardan birini veya hepsini kullanmalısınız – bu Güçlendiriciler her zaman son çaredir. Örneğin, Kürek, bir maçla temizleyemediğiniz parçaları temizlemek için harikadır. Bu tür Güçlendiriciler, başarısız olmaya yakın gibi göründüğünüzde sizi her zaman bir sıkıntıdan kurtarabilir!

Günlük Ödülünüzü Almak için Her Gün Oynayın

Gardenscapes’ın günlük oturum açma ödülü Daily Spin rulet çarkıdır. Bu yüzden, bu üçlü eşleştirme bulmacasında usta bir oyuncu olmayı planlıyorsanız her gün giriş yapmalısınız.