Growtopia Bilgisayardan Nasıl Oynanır?

growtopia

Özellikle genç oyuncuların favorileri arasında olan Growtopia, kendi dünyanızı oluşturup sınırsızca geliştirebileceğiniz bir oyun. Ubisoft Entertainment tarafından geliştirilen Growtopia, ücretsiz macera oyunları arasında en sevilenlerden. Bir sandbox video oyunu olarak bilinen Growtopia, Android ve iOS cihazlardan indirilebilir. 

İki boyutlu grafikler sunan oyun tek oyuncu ile oynanıyor. Oyunda bulunan bloklar sayesinde kendi 2 boyutlu dünyanızı yaratabiliyor ve geliştirebiliyorsunuz. Oyun içerisindeki dünyanızda kendi evinizi tasarlayabilir, kuleler inşa edebilir, arabanızı yaratabilirsiniz. Ayrıca piksellerden oluşan oyun yapısı içerisinde bahçenize bitkiler ekerek dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Growtopia içerisinde yeni eşyalara sahip olmak seviye atlama mantığı ile ilerliyor. Seviye atladıkça yeni eşyalar alabiliyorsunuz. Ayrıca giyilebilen bazı eşyalar da oyun içerisinde elde edilebiliyor. Bunlar da oyuncuya çeşitli özellikler kazandırıyor. Bunun yanı sıra oyunda bloklardan inşa ettiğiniz alanlar yumrukla kırılabiliyor. İnşa edilen bloklar farklı boyutlu kilitlerle kilit altına da alınabiliyor. Çevrimiçi bir oyun olan Growtopia tek oyunculu olmasına karşın, diğer oyuncularla sohbet edebilme ve arkadaş ekleyebilme özelliği bulunuyor. 

Growtopia Oyununu Bilgisayarınızdan Oynama Rehberi

Growtopia aslında Android ve iOS cihazlarınızdan oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Oyunu bilgisayar ekranınızda daha rahat bir şekilde oynamanız da mümkün. Bunun için yapmanız gereken tek şey oyunu BlueStacks Android Emülatör ile açmak. BlueStacks sayesinde hem oyunun kalitesinden ödün vermez hem de büyük ekranda daha keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız. BlueStacks’in gelişmiş grafik özellikleri sayesinde Growtopia oyununun 2 boyutlu sanal dünyasını doyasıya yaşayabilirsiniz. 

İşte Growtopia’yı BlueStacks ile oynamak için yapmanız gerekenler:

  • Öncelikle BlueStacks resmi internet sitesinden BlueStacks Android Emülatör uygulamasını bilgisayarınıza indirmelisiniz. Kurulumu birkaç dakika içerisinde hızlıca tamamlayabilirsiniz. 
  • Ardından BlueStacks oyun platformu karşınıza çıkacak. Buradaki ana ekranda arama bölümünden Growtopia’yı bularak indirme işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz. 
  • Ayrıca eğer Growtopia APK dosyanız varsa, BlueStacks üzerinden Growtopia APK dosyasını içe aktararak bilgisayarınıza kurmanız mümkün.

Growtopia’yı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks size Growtopia oynarken yalnızca büyük ekranda oyun keyfi sunmakla kalmaz. Ayrıca pek çok farklı özellikten de yararlanmanızı sağlar. BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Siz de benzersiz Growtopia deneyimini büyük ekranda fare ve klavye ile yaşamak ve kendi dünyanızı yaratmak için oyunu BlueStacks ile oynamayı deneyebilirsiniz.