House Flipper Hızlı Başlangıç Rehberi

House Flipper, son dönemlerin oldukça popüler bir mobil oyunudur. Biz de oyunda yapmanız gereken önemli şeyleri Mobil Oyun Haber olarak sizin için listeledik. 

E-postanı kontrol et

Öğretici bunu yapmanız için size rehberlik edecek, ancak bunu yapmak ve başlangıçta gerçekten yapabileceğiniz önemli bir adımdır. Bu öğretici size oyun boyunca rehberlik edecek ve bir tür öğretici görevi görecektir. Yeterince e-posta aldıktan sonra para kazanmaya başlayacaksınız. Yeterince paraya sahip olduğunuzda, evler satın alarak ve onları restore ederek, aslında ana göreviniz olan ev çevirme işini yapmaya başlayabilirsiniz.

En az güçlükle uğraşmak için işleri bu sırayla tamamlayın;

  • Çöp Kutusunu Topla
  • Nesneleri Kaldır / Sat
  • Temizlik
  • Duvarları Değiştir
  • Boya / Karo / Halı
  • Cihazları Takın
  • Mobilya yerleştirin

Mini Haritanızı Kontrol Edin

Hem e-posta işlerinde hem de ev çevirmede bu hedefleri bulmak için haritanızı kullanmak, çok daha hızlı olmak için gereken zamanı sağlayabilir.

Avantajlarınızı Kullanın

Avantajlarınızı kazandığınız anda kullanın. Sizi daha verimli kılan herhangi bir şey, daha fazla avantajı daha hızlı açmanıza yardımcı olacaktır, bu nedenle onları uzun süre bekletmenin pek bir anlamı yoktur. Önce neyi yükselteceğinizden emin değilseniz, Sayfamıza Yapılacak İlk Şeyler’e bakın.

Kullanılmayan Boya ve Fayansları Satın

Boya kovalarını ve kalan karoları satmak için satış araçlarınızı kullanın. Satış aracı getirilemezse, bu tüm modlarda kullanılamayacaktır, ancak yapabildiğiniz zaman bunu yaptığınız için yeterli miktarda paranızı geri alacaksınız.

Bir Alıcıyı Düşünerek Yenileyin

Farklı alıcıların ne aradığına dair bir fikir edinmek için Alıcı Profillerine bir göz atın. Size en fazla parayı kazandıracak ve bir evle ne yapacağınızdan çok emin değilseniz size biraz yön vermenize yardımcı olacaktır. Sonuçta, satın aldığınız bir evde para kaybetmek çok zordur, bu yüzden onunla yeni şeyler denemekten korkmayın.

House Flipper’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.