Idle Heroes’u BlueStacks ile Oynayın

idle heroes

Idle Heroes, BlueStacks ile oynayarak tüm avantajları sıralı olarak kullanabileceğiniz bir oyundur. Android ve iOS platformlarda yayınlanan ve bir DHGames oyunu olan Idle Heroes ile dilediğiniz gibi bir başlangıç yapabilmeniz kahraman eğitimlerinize bağlıdır. Bu eğitimler için de atmanız gereken birkaç temel basit adım vardır. 

1. Ücretsiz 5 Yıldızlılar İçin Kayıt Olun

Oyunda alabileceğiniz en güçlü karakterlerden bazıları 5 yıldızlı kahramanlardır. Bunları elde etmek kolay değil, bu yüzden birini güvence altına almak için herhangi bir fırsat yakalamanız önemlidir. İyi haber şu ki, hesabınızı kaydederek ilk 5 yıldızlı kahramanınızı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Kaydolmak için bir e-posta adresi sağlamanız yeterlidir. 

2. Hediyeler İçin Günlük Giriş Yapın

Idle Heroes, özellikle aktif oyuncular için ödül konusunda oldukça cömert bir oyundur. Günlük sık girişler yaparak bu ödülleri toplayabilirsiniz. BlueStacks’in size sunduğu çoklu oturum (multi-instance) özelliği sayesinde birden fazla hesapla aynı anda giriş yapabilirsiniz. Bu sayede toplayacağınız ödülleri de artırabilirsiniz.

3. Elmasları Elinizde Tutun

Elmaslar oyunun premium para birimidir. Onları gerçek para harcamadan kazanabilirsiniz, ancak bu biraz zaman alır. Bu yüzden kazandığınız her elmastan en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalısınız. Her gün aktifseniz, sadece birkaç gün oynadıktan sonra yeterli elmas kazanabilmeniz gerekir. Her gün oynamak için biraz zaman ayırdığınız sürece oyun oldukça cömerttir. Elmaslar dahil alabileceğiniz çeşitli ödüller vardır.

4. Kendi Ekibinizi Oluşturun

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Idle Heroes şaşırtıcı derecede karmaşık olabilir. İlerlemek için mükemmel takımı oluşturmak için zaman ayırmanız gerekecek. Yıldızlara odaklanın, kahramanların yıldızları her şeydir. BlueStacks’in Smart yani Akıllı Kontrolleri sayesinde kahramanlarınızın kontrollerini tek tuşla yapın. Akıllı Kontroller istediğiniz tuşu atamanızı ve sezgisel kontrollerle oynamanızı sağlar.

5. Görevlerinizi Unutmayın ve Aktif Loncalara Katılın

Giriş yaptığınızda, tüm günlük görevleri tamamlamaya odaklanın. Tamamlanması kolaydır ve birkaç dakika içinde bitirmeniz gerekir. Idle Heroes, daha fazla kahraman toplamak için yararlı olabilecek bir lonca sistemine sahiptir. Loncaların kendi pazar yerleri vardır. Yeterli paranız varsa, loncanın pazar yerinden parçalar satın alabilirsiniz. İhtiyacınız olanı almanız biraz zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olun.

Idle Heroes’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. Siz de Idle Heroes gibi eğlenceli bir oyunu PC’nin büyük ekranından oynamanın tadını BlueStacks ile çıkarın!