Idle Miner Tycoon Rehberi

Başarılı bir petrol kralı olmak kulağa oldukça havalı geliyor değil mi? Ama milyarder bir maden kralı haline gelmenin daha da ödüllendirici olabileceğini kim bilebilirdi? Idle Miner Tycoon, içinizdeki patronu keşfetmenize izin verir. Operasyonunuzu birçok yönden yükseltmek ve yöneticilerinize görevler vermek, oyunun önceliklerden sadece birkaçı. Mobil Oyun Haber’in Idle Miner Tycoon Rehberinde oyunda başarılı olmanız için gereken adımları listeledik.

Idle Miner Tycoon’ı BlueStacks ile PC’nize indirin.

Yöneticilerinizi Atayın, Yönetin ve Etkinleştirin

Idle Miner Tycoon’un öğreticisini geçip iyi bir miktar nakit aldığınızda, ilk Yöneticinizi işe alma zamanı gelir. Bir Maden içindeki Miller, Asansör ve Depo için bir Yönetici aldığınızda, madencilerinizin iş akışını yönetmeye yardımcı olurlar. Bazı Yöneticileri yanlarına veya üstüne koyduğunuzda, onları aktif hale getirmek için çalışanlarınıza dokunma konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Yapacak paranız varsa, Yöneticilerinizin tüm güçlendirici yeteneklerini aynı anda etkinleştirebilirsiniz – bu beceriler, belirli zaman aralıklarında iş akışınızı hızlandırabilir ve ceplerinizi çok daha hızlı doldurabilir.

Ekstra Nakit Kazanmak İçin Şaft, Asansör ve Deponuzu Yükseltin

Maden Kuyularını, Asansörü ve Depoyu yükseltmek için paraya ihtiyacınız olacak. Bu maden bileşenlerinin her bir yönü için belirli yükseltilmiş seviyelere ulaştığınızda, ekstra Süper Nakit ile ödüllendirileceksiniz. Bu Süper Nakit’i elde etmek için gereken yükseltilmiş seviye sınırları 10, 25, 50, 100 ve 200’dür.

Aşama Seviyelerine Ulaşın

Yukarıda belirtilen seviye sınırlarını görüyor musunuz? Bu sayılara Kilometre Taşları denir. Madeninizin her çalışan bölümü için bu Dönüm Noktası sayılarına ulaşmak, istatistiklerinde büyük artışlara yol açacaktır. Görevlendirildiği herhangi bir operasyonun yükseltme maliyetini düşüren bir Yöneticiniz varsa, onu yükseltmeye odaklanmak istediğiniz bir maden bölümüne yapıştırın.

Şans Arttığında Yeni Şaftlar Açın

Yeni maden kuyularının açılması bir ton nakit gerektirir, ancak bu büyük ödeme tüm zahmete değer. Yeni şaftı açar açmaz bir ton para kazanacaksınız, ayrıca diğer açık şaftlarınızla birlikte sizin için daha da fazla nakit akışınız olacak.

Idle Miner Tycoon’ı BlueStacks ile PC’nize indirin.

Ödül Miktarınızı İkiye Katlamak İçin Bu Takviye Yöntemlerini Kullanın

Diğer tüm madenleri satın almak için bir sürü nakite ihtiyacınız olduğunu yakında fark edeceksiniz. Gelirinizi ikiye katlamak için uygulayabileceğiniz birçok yöntem var. Gelirinizi ikiye katlayan video reklamları izlemek için ekranın altındaki oynat düğmesine dokunabilirsiniz. Bu çift desteğin etkin kaldığı süreyi artırmak için bu reklamları birden çok kez izleyebilirsiniz. Oyunu çevrimiçiyken oynayın, birkaç saat oturumu kapatın, oyuna geri dönün ve işçilerinizin sizin için topladıkları parayı ikiye katlamak için bir reklam izleyin. Son olarak, Gelir Arttırıcılar ve Anında Nakit satın almak için Süper Nakit’ınızı kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.