Infinity Kingdom Başlangıç Rehberi

Infinity Kingdom, Youzu Singapore Ltd tarafından Android ve iOS için geliştirilmiş yepyeni bir MMORTS oyunudur. Biz de Mobil Oyun Haber olarak bu oyunda dikkat etmeniz gereken adımları sizin için listeledik. Oyunda, dünyanın her yerinden oyuncular hayallerinin krallıklarını inşa edip genişlettiği bir düzen bulunuyor. Krallığın efendisi olarak oynayacağınız oyunda seçilebilecek üç krallık var. Bunlar: Ydvia, Vitas ve Ruslan. Oyunun başında bu krallıklardan herhangi birine katılabilirsiniz. Seçtiğiniz krallığa bağlı olarak, bir ittifaka katılacaksınız. Örneğin; Ydvia krallığını seçerseniz, Vitas krallık ittifaklarına veya Ruslan krallık ittifaklarına katılamazsınız. Size ödüller ve VIP puanları verdiği için Ydvia Kingdom’ı seçmenizi öneririz.

Infinity Kingdom’ı BlueStacks ile PC’e oynayın!

Oyuna başlarken…

Infinity Kingdom’da, saldırı ve savunma ile ilgili her türlü krallık faaliyetini yönetmesi gereken bir lord olarak başlarsınız. Özellikle hücumda, PvE ve PvP modunda düşmanları alt edebilmek için daha fazla güç almaya odaklanmaya devam etmeniz gerektiğini söylemek istiyoruz. Bu nedenle her zaman daha güçlü olmaya odaklanmanız gerekir. Savunma derken, diğer oyuncular tarafından yağmalanmamak için krallığın savunmasını geliştirmeniz gerekir. Oyuncular veya Lordlar, eşyaları yağmalamak için birbirlerine saldırabilirler. Hücum ve savunmanın dışında, ekonomik güce de odaklanmanız gerekiyor; krallıktaki binalar, kaynak üretimi, teknoloji vb. her şeyi ayrıntılı olarak öğrenmeniz gerekir.

Krallık Gücünü Nasıl Artıracağınızı Öğrenin

Bilmeniz gereken ilk şey, Infinity Kingdom oyununda nasıl güçleneceğinizdir. Günlük olarak odaklanabileceğiniz ve yavaş yavaş en iyi krallığı inşa edebileceğiniz yollar bulunuyor. Krallığınızı güçlendirmenin en iyi yolları şunlardır:

  • Birlikleri düzenli olarak eğitin – oyun ekranının sol ortasında, asker kaskı düğmesine dokunun ve orada birlikleri eğitebilirsiniz. Ne kadar çok askeriniz varsa, bir krallık o kadar çok güç alacaktır.
  • Teknoloji – krallığınızdaki akademi binasında, büyüme oranını iyileştirmek için hücum, savunma ve ekonomik alanlara kaynak koyabilir ve teknoloji araştırmaları yapabilirsiniz. Krallığın gücünü araştırmaya ve geliştirmeye devam edin
  • Binalar – Krallıkta inşa edip yükseltebileceğiniz çok sayıda bina ve tesis var. Krallığınızdaki her bina, toplam krallık gücünü etkiler. Bu yüzden krallığın gücünü artırmak için oluşturmaya ve yükseltmeye devam edin
  • Ölümsüzler – Bunlar bir oyuncuya saldırmak veya bir kaynak noktasını yağmalamak için gönderdiğiniz kahramanlardır. Daha fazla ölümsüz alın, krallık gücünü artırmak için onları yükseltin.
  • Lord Talent – Oyunda seviye atladıkça, lord yetenek puanları alacaksınız. Yetenek puanlarını harcayın ve lord yeteneklerini güçlendirmeler için etkinleştirin.

Aktif Bir Krallık İttifakına Katılın

İttifak üyeleri, geliştirme, yükseltme ve teknoloji araştırması sürelerini kısaltmanıza yardımcı olur. Ayrıca, ittifak hediyeleri, teknoloji bonusları, yardım, takviyeler vb. alabilirsiniz. Bu yüzden aktif bir krallık ittifakına katıldığınızdan emin olun.

Infinity Kingdom’ı BlueStacks ile PC’e oynayın!

Büyüme Görevlerinde İlerleyin

Sağ alt tarafta, menü düğmelerinin üzerinde görevlere göz atabilirsiniz. Akıllıca ilerlemek için yeni başlayanlar olarak görev düğmesine (piramit) -> büyüme -> bu görevlere odaklanın.