Join Clash 3D Nasıl Bir Oyun?

Join Clash 3D’yi basit kelimelerle açıklayacak olursak onun için epik bir oyundur diyebiliriz. Yeni güncellemelerle ve “gameplay”e dair detaylı planlamalarla daha da iyi olacaktır. Join Clash 3D için Arcade türündedir diyebiliriz. Şehri insanlarla doldurun! Koşun ve kalabalığı büyütün. Mobil oyunların destansı savaşında çete savaşını şimdi başlatın. Destansı hayatta kalma koşusu ile Join Clash 3D, sizi sonuna kadar ayakta tutacak çok heyecan verici bir yarış macera ruhuna sahiptir. Çetenizi bir araya toplayın, kalabalıkla birlikte koşun ve rakip takıma karşı savaşın!

En Büyük Kalabalığı Toplayın

Tek başınıza koşmaya başlayın ve büyük bir kalabalığı toplamak için yolda insanları toplayın. Ekibinize her türlü hareketli, dönen ve genişleyen engelde liderlik edin. Hareket halindeyken hareketlerinizi hesaplayın ve kalabalığın mümkün olduğunca çok üyesini kurtarın.

Engeller Seni Durdurmasın

Bakalım bu çılgın hayatta kalma yarışında ne kadar ilerleyebileceğinizi görelim! Sallanan baltalardan ve devasa ezici kürelerden kaçın! Bitiş çizgisine ulaşmak için canavar daire testerelerden, ölümcül kırmızı düğmelerden ve dikenli uçurumdan kaçının.

Son Çatışmayı Kazanan Siz Olun

Benzer şekilde, seviyenin sonundaki kaleye ulaşana kadar kalabalığı boş bırakmayın ve çalıştırın. Son savaşta rakiplerinizi ezin ve kaleyi ele geçirin.

Join Clash 3D’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynamak Ne Sağlar?

Join Clash 3D oyununu, büyük ekranda mouse ve klavye ile oynamanın avantajlarını BlueStacks ile oynarken hissedeceksiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri de bu sayede çok daha gelişmiş hale gelecek. Aynı zamanda mobil cihazlarda yaşanan şarj sorununu da BlueStacks ile ortadan kaldırmış olursunuz. Ayrıca Join Clash 3D oyununu BlueStacks ile oynamanın daha pek çok avantajı bulunuyor. BlueStacks size, oyunu birden fazla hesap ile birden fazla sekmede açma imkanı sağlar. Çoklu oturum özelliği sayesinde birden fazla hesap ile oynayabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilmiş ayarlar yani keymapping özelliği sayesinde mouse ve klavyenizin tuş ayarlarını tamamen kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımları ile oyunda çok daha hızlı ve rahat olursunuz. Join Clash’ı bilgisayarınızda oynamak için hemen BlueStacks uygulamasını indirebilirsiniz!