Konuşan Tom Arkadaşlarım Nasıl Oynanır?

Konuşan Tom Arkadaşlarım, Google Play ve App Store’dan indirebileceğiniz oldukça popüler bir mobil oyundur. Sanal hayvan bakımını bir sonraki seviyeye taşıyan My Talking Tom Friends’te, Talking Tom, Talking Angela, Talking Hank, Talking Becca, Talking Ben ve Talking Ginger’ın ilk kez birlikte büyük bir eve taşındığını görüyoruz. Oyuncular evi dekore edebilir, karakterlerinin kıyafetlerini özelleştirebilir, onlarla ilgilenebilir ve kesintisiz eğlence dolu bir günün sonunda onları yatağa koyabilir. Kısacası oyun, tüm Konuşan Tom ve Arkadaşları karakterlerini daha önce hiç görülmemiş bir sanal alan deneyiminde bir araya getiriyor ve hepimiz istediğimiz gibi oynayabiliyoruz. Konuşan Tom Arkadaşlarım, onları eğlendirmek, beslemek, onlarla birlikte öğrenmek ve onların yanında olmak için size güvenen 6 sevimli karakterle kendi benzersiz hikayelerinizi yaratmanıza olanak tanır. İşte Konuşan Tom Arkadaşlarım için bilmeniz gereken en önemli 5 Mobil Oyun Haber ipucu ve püf noktamız.

Altı karakterin tümünün kilidini açın

Oyuncular oyuna Tom ile başlar ve kısa bir süre sonra eğitimde Angela ile tanışır. Oradan, diğer tanıdık yüzlerin kilidi açılabilir ve arkadaş grubuna eklenebilir. Oyun boyunca oyuncular altı karakterin hepsini eve davet ederler, ancak hepsinin takılmak için en sevdikleri yerlerin olduğunu unutmayın! Nerede takıldıklarını bulmak için evin etrafına bakın!

Konuşan Tom Arkadaşlarım’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Karakterlerinizi özelleştirin

Arkadaşlarınızın şık görünmesini sağlamak çok eğlencelidir! Oynarken görünüşlerini özelleştirebilirsiniz. Gardırop karakterler arasında paylaşılır, böylece herkes ne isterseniz giyebilir! Etraf bir sürü kıyafetle dolu fakat siz yine de eviniz için yeni şeyler de alabilirsiniz.

Jetonlar alın ve otobüs yolculukları yapın

Dilekleri yerine getirmek, becerileri geliştirmek veya mini oyunlar oynamak gibi evin etrafında bulunan farklı oyun etkinlikleri aracılığıyla otobüs jetonları toplayabilirsiniz. Yeterince jeton topladığınızda, bir otobüs karakterleri şehre götürür ve mağazalardan birinden farklı ödüller alabilirler. Burada pervane eşyaları, gardırop eşyaları, mobilya kaplamaları, yiyecekler, ilaçlar, tohumlar ve madeni paralar gibi çok çeşitli ödüller toplayabilirsiniz.

Çeşitli yiyecekler yetiştirin

Evde harika bir bahçe var ve karakterler onu benzersiz bitkiler yetiştirmek için kullanabiliyor. Kasabadaki dükkanlardan tohum alabilirler veya bahçecilik ekranına girdiğinizde bir miktar alabilirsiniz. Tohumlar ekildikten sonra, birçok olası bitkiden biri büyüyecektir. Doğa bazen tuhaf olabilir. Bitki yetiştirme sürecini hızlandırmak için su hortumunu da kullanabilirsiniz. Veya beklemezseniz, anında büyütmek için bir gübre de satın alabilirsiniz.

Konuşan Tom Arkadaşlarım’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Çok sayıda mini oyun oynayın

Mini oyunlar, jeton ve diğer sürprizler kazanmanın harika bir yoludur. Bunlara oturma odasında TV’ye bir karakter alarak veya ilgili pervaneyi seçip mini oyun seçeneğini seçerek erişebilirsiniz. Mini oyunlar sizi jetonlar ve öğelerle ödüllendirir, böylece ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok seçenek kullanılabilir hale gelir. Becerikli oyunlar ayrıca daha büyük ödüller sunar, bu nedenle bir basketbol maçında arka arkaya çok sayıda atış yaparsanız, daha fazla jeton alırsınız!