League of Legends: Wild Rift Başlangıç Rehberi

League of Legends: Wild Rift, çoğu MOBA oyunu gibi, öğrenmesi çok kolay, ancak ustalaşması çok zor bir oyundur. Oyun mekaniği ve arayüzü, herkesin dakikalar içinde anlayabileceği kadar basittir, ancak mevcut kahramanların sayısı, her birinin kullanılmasında yer alan bireysel ve takım stratejileriyle birlikte, öğrenme sürecini oldukça uzatır. Oyunun başlangıcındaki hızlı eğitim oturumu, tüm temel kontroller ve mekanikler hakkında sizi kolayca eğitebilir, ancak ciddi maçlara katılmadan önce öğrenmeniz gereken çok şey vardır. İster bu türe tamamen yeni başlayan bir oyuncu olun, ister deneyimli bir MOBA oyuncusu olun, League of Legends: Wild Rift başlangıç ​​kılavuzu size  kesinlikle yardımcı olacaktır.

League of Legends: Wild Rift’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Temel Bilgileri Öğrenin

MOBA oyunlarının ne olduğu hakkında çok az fikirleri olan oyuncular için, 2 takımın diğerinin üssünü veya ana yapısını yok etmek amacıyla birbirine karşı mücadele ettiği takım tabanlı bir strateji oyunudur. Geleneksel olarak, sabit bir harita olan savaş alanı 3 ayrı şeride sahiptir ve oyuncular genellikle takımdaki rollerine göre şerit atamalarına sahiptir. League of Legends: Wild Rift’in temel mekaniklerini ve özelliklerini daha yakından tanımak için ek bir ipucu olarak, tüm eğitim oturumunun tamamlanmasına devam ettiğinizden emin olun. Başlangıçta tüm eğiticinin 9 aşamasından 2’sinden geçecek ve gerçek maçlara katılabileceksiniz, ancak bölümlerin geri kalanını tamamladığınızda, edinmeniz gereken ek bilgilerin yanı sıra size bir şampiyon seçim sandığı kazandıracaksınız. Etkinlikleri görüntülemek için ekranın sağ üst tarafındaki onay kutusu simgesine dokunabilir ve öğreticilere devam etmek için başlangıç ​​görevlerini seçebilirsiniz.

Rolleri Anlayın

MOBA oyunlarında genellikle savaş alanında 3 şerit bulunur; bunlar üst şerit, orta şerit ve alt şerittir. Her iki takım da haritanın aynı perspektifine sahiptir ve birinin üssü sağ altta ve diğer takımın üssü sol üsttedir. Ancak League of Legends: Wild Rift’te, diğer takımın bakış açısı, her oyuncunun üssünü sağ altta ve düşman üssünü haritanın sol üst tarafında görecek şekilde yansıtılmıştır.

Her benzersiz kahramanın oynadığı roller ve oyuncuların bu rolleri seçtikleri şampiyonla oynamaya yönelik stratejileri, arenadaki her maça hakim olmanın anahtarıdır. League of Legends: Wild Rift, her oyuncunun bilmesi gereken birçok temelden biri olduğu için her oyuncunun aşina olması gereken çok çeşitli sınıflara ve alt sınıflara ev sahipliği yapar.

League of Legends: Wild Rift’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Her Şampiyonu Tanıyın

League of Legends, on yıldan uzun bir süre önce farklı şampiyonlardan oluşan devasa bir kadroyla giriş yaptı ve bugüne kadar 150’den fazla şampiyonu elinde tutuyor. League of Legends: Wild Rift’te şu anda 47 şampiyon var ve kadro kesinlikle orijinal oyun kadar büyüyecek gibi duruyor. Mobildeki tüm mevcut şampiyonlar orijinal League of Legends oyununda mevcut olsa da, bazıları bazı revizyonlardan geçti. Ayrıca League of Legends: Wild Rift için özel olarak yeni şampiyonların ortaya çıkması da mümkün. Bu nedenlerden dolayı, PC sürümünde uygun şekilde aşina olsanız bile, her karakteri tanımak her zaman en iyisidir.

Hızlı Ama Dikkatli Olun

League of Legends: Wild Rift, League of Legends’a kıyasla çok daha hızlı bir savaş temposu belirliyor ve genel ayarları, yeni başlayanların yanı sıra PC’deki deneyimli MOBA oyuncularının daha aceleci davranması için daha fazla baskı oluşturabilir. Genelde kılavuzlarını hazırladığımız çoğu oyunda ihtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırmanızı öneriyor olsak da, League of Legends: Wild Rift’teki savaşlar sadece hızlı düşünmenizi ve çoğunlukla daha hızlı hareket etmenizi gerektiriyor. Her zaman aktif ve meşgul olmanın ötesinde, dikkatsiz hatalara yol açabilecek çok fazla acele kullanmaktan ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır.

League of Legends: Wild Rift’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.