League of Legends: Wild Rift – Yeni Başlayanlar İçin En İyi İpuçları

League of Legends’ın en önemli özelliklerinden biri, oyunda çevresine özen gösterilmesi ve gerekirse yardım edilmesi gereken bir takım oyunu olmasıdır. Bir oyuncu ne kadar iyi olursa olsun, oyunu yalnızmış gibi oynarsa bu onun ve oyunu için iyi olmayacaktır. Takım olarak oynamak size oyunda oldukça yardımcı olacaktır.

Tüm şampiyonlar eşittir

Bir diğerinden daha iyi bir karakter yoktur, sadece bir durumda diğerinden daha iyi olan şampiyonlar vardır. Sabırlı olmak önemlidir çünkü bunlarda ustalaşmayı öğrenmek kolay değildir, ancak bir oyun tarzıyla kendinizi rahat hissettiğiniz için, kendinizi geliştirmeye odaklanın.

Haritayı tanıyın

Harita üzerinde nasıl hareket ettiğinizi ve içinde ne olduğunu bilmek, oyunda ustalaşmak için çok önemlidir. Düşmanlara ulaşmaya çalışmak için sadece kuleleri yıkmak değil, oyun sırasında hangi eylemleri yapabileceğinizi öğrenmek bir adım önde olabilmek çok önemlidir.

Zamanında çekilme zafer getirebilir

Diğer oyunlardan farklı olarak, kaçmanın korkakça değil akıllıca olduğunu aklınızda bulundurmalısınız. Bir savaşı ne zaman emekliye ayırmanız gerektiğini bilmek, ölmemek için çok önemlidir, bunun ekibiniz için ne anlama geldiğini düşünün. Agresif olmaktan çok, sakin ve zeka ile oynayın. En azından, onu kavramaya başlayana kadar bunlara özen gösterin.

Farklı karakterler deneyin

Hangi karakter türünün en uygun olduğunu görmek için daha düşük zorlukta olanlarla oynamayı deneyin. Başından beri özellikle dikkatinizi çekmeyen bir rol olabilir, ancak denemeden sizin için gerçekten doğru olup olmadığını bilemezsiniz. Aynısı şampiyonlar için de geçerlidir. Bu yüzden estetiğin ötesinde olasılıklarına bakın. Ayrıca şampiyonunuzu yükseltin Bu kilit noktadır ve karakterinizin çeşitli becerilerini geliştirmenin ötesinde, ara sıra üsse geri dönerek mağazaya erişmeyi ve olasılıklarınızı genişletmeye devam etmeyi düşünün. Elbette, hacklemeden önce kimsenin satılmasına izin vermeyin.

League of Legends: Wild Rift’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.