Looney Tunes World of Mayhem – Action RPG Başlangıç Rehberi

Looney Tunes World of Mayhem iOS ve Android sürümleri bulunan bir Action RPG oyunudur. Bu mobil oyunda yeni başlayanlar için temel bir kaç önemli strateji bulunmaktadır. Mobil Oyun Haber olarak sizin için hazırladığımız bu başlangıç rehberinde bu temel stratejileri bulabilirsiniz. 

Looney Tunes World of Mayhem – Action RPG’yi BlueStacks ile PC’nize indirin!

Öncelikle Seviyenizi Artırmaya Odaklanın

XP toplayarak Oyuncu Seviyenizi yükseltmeniz gerekecektir. Bunu yapmanın en iyi yolu, sefer savaşlarını tamamlayıp yeniden oynayarak, günlük hedeflerinizi ve görevlerinizi bitirmektir. İlk günlerde oyunun bu alanlarına odaklanın, böylece yakında daha heyecan verici özelliklere erişebilirsiniz!

Toonları Görevlerle Oyalayın

Yeni görevleri yerine getirmek üzere düzenli olarak oyuna giriş yapmayı unutmayın. Bu yöntem, başlamanız için gereken bazı temel kaynakları elde etmenin harika bir yoludur. 3 yıldızlı bir savaşı bitirdikten sonra, savaşı otomatik olarak kazanarak tekrar edebileceksiniz. Bu, ihtiyacınız olan malzemeleri toplamanızı ve XP stoklamaya devam etmenizi kolaylaştıracaktır.

Looney Tunes World of Mayhem – Action RPG’yi BlueStacks ile PC’nize indirin!

Toonlara Yatırım Yapın

Yeni Sefer ve savaşları denerken çok yönlü bir ekibiniz olması için kaynaklarınızı tüm toons’lara yaymak iyi bir fikirdir. Bunun nedeni, World of Mayhem’de pek çok olası kombinasyon bulunmasıdır, bu nedenle çok yönlü bir koleksiyonuna sahip olmak oldukça önemlidir. Her toon benzersizdir ve oynaması inanılmaz derecede eğlencelidir. Yeni toon kilidi açarken, becerileri ve ilişkileri hakkında biraz zaman ayırın. Onlara ne kadar aşina olursanız, takımlarınızla o kadar iyi kombinasyonlar yaparsınız.

Günlük Hedefleri Tamamlayın

Günlük Hedefler, çok yararlı materyallerin garantili bir kaynağıdır ve tamamlanması çok fazla zaman almaz. Bu nedenle, maksimum geri dönüş için bunları günlük olarak ele aldığınızdan emin olun!

Looney Tunes World of Mayhem – Action RPG’yi BlueStacks ile PC’nize indirin!

Toon Potansiyelinizi En Üst Düzeye Çıkarın

Ekibinizi oluştururken, roller ve beceriler arasındaki sinerjiye dikkat edin. Örneğin, güçlü bir savunmacıyı alay etme yetenekleriyle, onlara karşı saldırı yapabilecek bir takım arkadaşıyla birleştirmeyi deneyin. Bu şekilde, Savunucunuzu da Saldırgan haline getirmiş olursunuz.

Takımınızı Dengeli Tutun

World of Mayhem’de takımlarınızı kurarken, rolleri dengelemek önemlidir. Savunucularınız yeterince güçlüyse, destek olmadan da yapabilirsiniz, ancak bazı hasar vericileri desteklemek için her zaman yardıma ihtiyaç duyacağınızı unutmayın!

Bir Düşmana Odaklanın

Her seferinde bir düşmanı yaralamaya odaklanın. Takımlarındaki en zayıf halkayı hedefleyin. Baskıyı sürdürmek için düşman savunucuların etrafında çalışmanın yollarını arayın! Seçmeniz gerekiyorsa, önce Destek hizmetinden yararlanın.

Looney Tunes World of Mayhem – Action RPG’yi BlueStacks ile PC’nize indirin!