Lords Mobile Uzmanlık Adımları

Lords Mobile temelinde ikiye bölünmüş bir oyundur; Şehir ve Ordu yönetimi oyunudur diyebiliriz. Bunun yanı sıra da yarı gerçek zamanlı RPG oyunudur. Oyuncular, binalarını ve şehir savunmalarını korumakla meşgulken, aynı zamanda ordularının düşmanlar tarafından ele geçirilmesini engellemeye çalışırlar. Gamezebo’nun Lords Mobile’ı için özel hazırladığımız ipuçları, hileler ve stratejiler kılavuzu, oyuncuları oyunun en zorlu savaşları boyunca zorlu yolculuklarına hazırlarken, oyunun temel kavramlarından bazılarına yönlendirecektir.

Lords Mobile’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

En İyi Zamanı Kollayın

Kahraman odaklı macera modunda savaşırken, oyuncular kahramanlarının benzersiz yeteneklerine rehberlik etmeli ve her yeteneğin maksimum verimlilikle kullanılmasını sağlamalıdır. Bununla birlikte, oyuncular bir yeteneği kullanmak için en iyi zamanın, ne olduğunu öğrenmeleri gerekir. Zaman zaman düşmanlar savaşın ortasında ortaya çıkacak ve daha zayıf kahramanları gafil avlamaya çalışacaktır. Tanklı kahramanlar, ön saftaki düşmanın ana kuvvetinin dikkatini çekmeye çalışacaktır. Bu nedenle, oyuncular düşmanları dondurabilen veya sersemletebilen kahramanlar kullanıyorsa, bu yetenekleri düşmanların yollarına koyabilecekleri sürprizlere karşı saklamak iyi bir fikirdir.

Şehrinizin İhtiyaçlarını Karşılayın

Kahraman modunda, oyuncuların arka arkaya kaç tur oynayabilecekleri sınırlıdır (ancak isterseniz daha fazla oynamak için oyun içi ödeme yapabilirsiniz). Bu nedenle, Lords Mobile ile uzun bir oyun oturumu planlıyorsanız, şehrinizin ihtiyaçlarını karşılamak için kahraman savaşları arasında birkaç dakika ayırmanızı öneririz. Oyuncular yeni bir binayı yükseltebilir, bazı teknolojik gelişmeleri araştırabilir veya istila etmek için yeni bir oyuncuyu belirleyebilirler. Dayanıklılığınızı tek bir hamlede mahvetmeyin – kasabada donattığınız / açtığınız yükseltmeler bir sonraki dövüşünüzü çok daha kolay hale getirebilir.

Lords Mobile’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

İyi Nişan Alın

İyi bir kasırga büyüsü, düşman gruplarını yok edebilir. Pek çok kahraman yeteneği hedeflenebilir. Bir kahramanın yeteneklerinin kullanıma hazır olduğunu işaret ettiğinde, ona dokunmayın. Hazır bir kahramana dokunmak, yeteneklerini rastgele bir düşmana otomatik olarak kullanmalarını sağlar. Portresine dokunup basılı tutarsanız, oyuncuların yeteneği belirli bir hedefe nişan almak için kullanabilecekleri bir nişan dürbünü açılır. Bu, oyunculara savaş akışının daha iyi kontrolünü sağladığından, ilk ipucundan donma saldırısı gibi etkilere sahip yetenekler için çok önemlidir. İyileştirme gibi bazı yetenekler, savaş alanında nerede olurlarsa olsunlar her dost kahramanı etkilediğinden hedeflenmeye gerek yoktur.

İyileşme Kullanımı

Kahramanların çoğu yarı sağlıkta olduğu zaman, iyileştirme yeteneğini kullanmak için iyi bir zaman olabilir. İyileştirmelerden bahsetmişken, sadece hazır olduğu için iyileşme mevcut olduğu anda iyileştirme kullanmak doğru olmaz. Daha önce belirtildiği gibi, bazen düşmanlar bir savaşın ortasında ortaya çıkar. İyileştirmenizi kullanırsanız ve kısa bir süre sonra birkaç düşman ortaya çıkarsa, kahramanlarınız ciddi hasar alır ve geri dönüş için çok geç olabilir. Elbette, bir kahraman ölmek üzereyse, iyileştirme yeteneğinizden ödün vermeyin. Bir iyileştirme kullanmaktan kaçındığınız her an için, bir sonraki iyileşmenizin hazır olmasının çok daha uzun olduğunu düşünün. Bir karakter ölmek üzereyse veya tüm karakterleriniz hasar almışsa, devam edin ve iyileşmeyi kullanın, ancak tankınız sadece hafif yaralandıysa ve diğer herkes iyiyse, muhtemelen iyileşmeyi biraz daha uzun süre ertelemek isteyebilirsiniz.

Lords Mobile’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!