Marvel Strike Force Başlangıç Rehberi

Marvel Evreninde korkunç bir tehdit ortaya çıktı. Bu yeni düşmanla savaşmak için Stan Lee’nin kahraman ve kötü adamlar ailesi güçlerini birleştirmelidir. Bu huzursuz ittifak, keyifli bir mobil oyun deneyimi olan Marvel Strike Force’ta belirgin bir şekilde öne çıkıyor. Bu “muhteşem” RPG’yi fethetmek için oyunun temel ve gelişmiş mekanikleri konusunda bilgili olmanız gerekir. Dünyayı kurtarmak kolay değil. Neyse ki, görünüşte imkansız bir görevde size yardımcı olması için Mobil Oyun Haber’in bu rehberine bakabilirsiniz.

Zafere Giden Yol

Bir sonraki görevinize başlama zamanı geldiğinde, yalnızca Kahraman karakterleri, kötü adamları veya ikisinin bir kombinasyonunu seçmeniz istenebilir. “Takım Seç” menüsüne geldiğinizde, grubunuzdaki her karaktere dokunarak onları ekranın sol tarafına taşıyın. Bu şekilde, en güçlü üyelerin kim olduğunu görebilir ve onları gelecek savaş için bir araya getirebilirsiniz. Bu arada, grubunuzda iyileştirme yeteneğine erişimi olan bir karakteri tutmak her zaman akıllıca bir karardır. İdeal bir grup dizisi bir Destek üyesi, bir Koruyucu, bir Ateşleyici ve iki Kavgacı olacaktır. Aktif bir savaşa girdikten sonra, kiminle yüz yüze geldiğinizi not edin. Savaş sırasında bir karakterin yetenek simgesine dokunup basılı tutarak karakterin yeteneğini takip ettiğinizden emin olun. Hatta bazı karakterlerin yeteneklerine göre diğerleriyle takım oluşturması bile mümkündür. Başlangıçta büyük bir Kahraman veya Kötü Adam ile karşılaşırsanız, tüm saldırılarınızı o kişiye odaklayın. Görev brifingine dikkat ettiyseniz ve ilk grup kötüleri temizledikten sonra büyük bir düşmanın geldiğini biliyorsanız, özel saldırılarınızı o gelene kadar saklayın.

Teçhizat Kullanımı ve Karakter Yükseltmesi

Görevleri tamamladıkça, her karakter için bir donanım koleksiyonu toplayacaksınız. Kadro ekranına girip kahramanlarınızdan veya kötü adamlarınızdan herhangi birinin yanında yeşil bir artı işareti gördüğünüzde, bu onlar için yeni bir öğe olduğu anlamına gelir. Düzenli olarak savaşa aldığınız karakterleri donatmaya odaklanın. Bir karakter için tüm ekipman eklemeleri doldurduğunuzda, onları bir sonraki seviyeye yükseltme seçeneği sunulur. Daha sonra, bir sonraki seviyeye ulaşmak için tüm ekipman yuvalarını tekrar doldurmanız gerekecektir. Karakterlerinize bol miktarda teçhizat verdikten sonra, Yıldız sayılarını artırmak için Karakter Parçalarını toplayarak güçlerini daha da artırabilirsiniz. Daha fazla yıldız, karakterlerinizi daha da güçlü kılar. Karakteri güçlendirmek, onları yükseltmek yoluyla da yapılabilir. Bu süreç eğitim yoluyla yapılır. Bunun gerçekleşmesi için Altın ve çeşitli renkli çiplere ihtiyacınız olacaktır. En iyi karakterlerinizi eğitin ve onları partinizin en zorlu üyeleri yapın. Oyuncu Seviyenizi yükseltmek sadece bonus öğelere erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda her karakteriniz için daha yüksek seviyelerin kilidini açar. Yani bir karakterin mevcut maksimum seviyesine ulaştığınızda, onlar için yeni seviyeler açmanın tek yolu Oyuncu Seviyenizi yükseltmektir. Normalde oyunda ilerlemek, Oyuncu Seviyenizin yükselmesini sağlar.

Etkinlikleri Tamamlayın ve Daha Fazla Karakterin Kilidini Açın

Etkinliklerin kilidi açıldığında, onları tamamlamayı deneyin. Kendileriyle ilişkili herhangi bir savaşı tamamladığınızda büyük olasılıkla yeni bir karakterle ödüllendirileceksiniz. Her Etkinlik savaşında hayatta kalmak için gereken karakter seviyesine dikkat edin. Karşılaşacağınız ilk etkinlikler oldukları için Elektra ve Crossbones etkinliklerini en kısa sürede tamamlayın. Listenize eklemek için harika karakterler ve Kötüler kampanyası sırasında size avantaj sağlayacaklar.

Marvel Strike Force’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.