Merge Magic! Temel Stratejileri

Gram Games ve Zynga, Gram Games ortaklığıyla piyasaya çıkan mobil oyun Merge Magic!, büyülü yaratıkların yanı sıra, evreni saran karanlık lanetinden kurtulmak ve savaşmak için mücadele edeceğiniz bir macera oyunu. Merge Magic!’te, yol boyunca zorlu bulmacaları çözerken zekaya ihtiyacın olacak. Siz ve birleşen güçleriniz yolculuğunuzda büyülü yaratıkları ve eşyaları ortaya çıkarırken, bunlardan bazılarını çiçek açan bahçenize geri götürmek oyunun bir parçası olacak. Hem zihinsel olarak zorlayıcı hem de eğlenceli fantezi temalı gündelik bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız, Merge Magic tam size göre! Oyunu benzerlerinden ayıran şey, bazı öğelerin lanet kaldırılıncaya kadar hareketsiz kaldığı ve stratejik planlama ve analizin devreye girdiği lanet kavramıdır. Genel özellikleriyle Merge Magic!’i değerlendirdiğimizde, öğrenmesi oldukça kolay bir oyundur ve her seviyeyi ve mücadeleyi tamamlamak için her zaman birkaç yol varken, her zaman bunun için daha verimli yollar olacaktır. Kendinizi seviyeleri bitirmek ve zorlukları aşmak için mücadele ederken veya sadece bahçenizi daha hızlı geliştirmek için daha verimli yollar ararken bulursanız, Merge Magic! size göre demektir. Merge Magic! ipuçları, hileler ve stratejiler listemiz, oyunda çok daha hızlı ilerlemenize kesinlikle yardımcı olacaktır!

Merge Magic!’i BlueStacks ile PC’nizde büyük ekranda klavye ve mouse ile oynayın!

Maksimum Öğeyi Birleştirin

Merge Magic!, sadece daha iyi bir sürümüne sahip olmak için 2 benzer öğeyi birleştirmenize ihtiyaç duyar, 5 veya daha fazla bir kombinasyona gitmek bazen daha iyi ödüller sağlayabilir ve genel verimliliğinizi artırabilir. Oyunun eğitim bölümünde ve ilk birkaç aşamada çoğunlukla yalnızca 3 kombo seçenekleriniz olsa da, size daha iyi ödüller kazandıran daha büyük kombinasyonlar için birçok fırsatınız olacak. Buna bağlı olarak, sandıkları veya benzer öğeleri birleştirebileceğiniz bir kaynak oluşturabileceğiniz birçok örnek olacaktır. Her zaman elinizde olan meydan okuma aşamalarının dışında ve sahada çok fazla boş alanın olduğu durumlarda, kombolara gitmeye başlamadan önce kaynakları üreten tüm sihirli öğeleri tetiklemeye çalışın. Göz önünde bulundurulması gereken bir diğer nokta da, seviyede toplam 4 veya 5 benzer maddenin olduğu durumların kesinlikle olacağıdır. Aynı öğeden 1 veya 2 tanesini geride bırakmak yalnızca yer kaplayacağından ve kopyalarıyla birleştirilmesi biraz zaman alabileceğinden, 3’ü birleştirmeyi seçmek etkili olmayacaktır. Bu nedenle, birleştirmeye başlamadan önce tüm benzer öğeleri bulmayı alışkanlık haline getirin.

Merge Magic!’i BlueStacks ile PC’nizde büyük ekranda klavye ve mouse ile oynayın!

Ev ve Madeni Para Depolarına Erken Yatırım Yapın

Oyunun başlarında hemen aklınıza gelmeyebilir, ancak büyülü yaratıklarınızı ve seviye + zorlukları tamamlayarak kazandığınız ödülleri barındıran ev bahçeniz, sadece bahçede bulunan yapılara ev sahipliği yapmalıdır. Kampanya seviyelerinde herhangi bir yapıya rastlamayacağınız için bunların ne kadar önemli olduğunu kolayca fark etmeyebilirsiniz. Ekranınızın sağ tarafında bulunan mağaza simgesinden erişebileceğiniz mağazanın dördüncü sekmesi, oyundaki ilerlemenizi artırmak için satın alabileceğiniz çok sayıda benzersiz yapı sunuyor olacak. 

Merge Magic!’i BlueStacks ile PC’nizde büyük ekranda klavye ve mouse ile oynayın!

Tamamlayabildiğiniz Kadar Çok Görev Tamamlayın

Elde ettiğiniz toplam görev yıldızı sayısının ardından daha fazla yaratık, öğe ve yapının kilidi açılabildiği için, bu görevleri yerine getirirken gereksinimlere dikkat etmeniz önemlidir. Görevler hem macera modunda hem de bahçenizde mevcuttur ve bazıları kolayca yapılabileceği için mevcut olanlara göz atmayı her zaman hatırlamalısınız. Herhangi bir aşamadayken, ekranınızın sol tarafındaki başlangıçlara tıklayarak her görevi görüntüleyebilirsiniz.

Merge Magic!’i BlueStacks ile PC’nizde büyük ekranda klavye ve mouse ile oynayın!

Merge Magic!’teki temel ipuçlarını ve stratejileri özetlemeye çalıştık. Oyun seviyeleri ve zorluklar pusulalarla sınırlandırılırken, bahçenizi tımar etmek için bolca zaman harcayabilir ve birleştirmek için daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz. Bir bakıma, bahçede daha fazla zaman geçirmek, genel ilerlemenize çok katkıda bulunabilir. Oyunu bu kılavuzda bahsetmediğimiz ipuçlarını ve püf noktalarını keşfedecek kadar oynadıysanız, yorumlarda bize bildirdiğinizden emin olun!