Mini World: Block Art Hakkında Çeşitli İpuçları

Mini World: Block Art’ta Hayatta Kalma modunu seven pek çok insan vardır ve bu modda birçok oyuncu kaynakları toplamaya, silah yaratmaya, nadir kaynaklar için canavar avlamaya gidecektir. Biz de Mobil Oyun Haber olarak sizin için birtakım ipucu toplayıp listeledik. İşte madde madde ipuçları:

İlk gece nasıl hayatta kalınır?

Geceleri çeşitli canavarlar vardır, bu da geceleri gerçekten tehlikeli olduğu anlamına geliyor, peki acemi bir oyuncu ilk gecesini nasıl atlatabilir?

Öncelikle bir mağara kazabilir ve içinde saklanabilirsin, genellikle sığınağın altındayken, canavarlar asla bulunduğun yere ulaşamazlar, sonra mağarada bekleyerek gün gelmesini bekleyebilirsin ama etrafta meşale bulundurmayı unutma! İkincisi, gece çökmeden önce keçileri bulabilir, onları avlayabilir, pamuk alabilir ve onunla bir yatak yapabilirsin. Alet kutusu yapmak için tahtaya ihtiyacınız var ve alet kutusu ile bir yatak hazırlayabilirsiniz, böylece yatağı şafakta veya gece kullanabilirsiniz. Artık bir gece ve birçok gece hayatta kalabilirsiniz!

Mini World: Block Art’ı BlueStacks PC’nize indirin!

Yemek pişirmek zorunda kalmadan fast food için ipuçları

Envanter menünüzde Phu Ma adında bir eşya olacak, bu bölümde silahlarınızı (özellikle kılıçları) geliştirerek oyunda Yıldızları kullanarak daha fazla beceri kazanabilirsiniz.

Kör balta ile ağaç kesme için ipuçları

Balta, keresteyi, özellikle altın baltaları hasat etmek için kullandığınız araçtır, başarısız olmak üzereyken çok sayıda tahta bloğunu kullanmak için kullanabilirsiniz. Kulağa inanılmaz geliyor ama bu, odun elde etmede son derece yararlı bir numaradır. Önce altın bir balta hazırlamalı sonra büyük bir ağaç bulmalısınız. Ağaç kesimi tamamlandığında, az önce o ağacı bombaladığınız gibi çok fazla odun düştüğünü göreceksiniz. Şimdi sadece çantanızı boşaltmanız ve odunu almanız gerekiyor, şimdi hasat edilen kereste miktarı bazen baltayı yeni bir durumda kullandığınızdan daha fazladır. Bunlar, Mini World Block Art’ta kaynakları kullanırken size çok zaman kazandıracak çok faydalı hayatta kalma ipuçlarından bazılarıdır.

Mini World: Block Art’ı BlueStacks PC’nize indirin!

Mini World: BlockArt’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynamak Ne Sağlar?

Mini World: BlockArt oyununu, büyük ekranda mouse ve klavye ile oynamanın avantajlarını BlueStacks ile oynarken hissedeceksiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri de bu sayede çok daha gelişmiş hale gelecek. Aynı zamanda mobil cihazlarda yaşanan şarj sorununu da BlueStacks ile ortadan kaldırmış olursunuz. Ayrıca Mini World: BlockArt oyununu BlueStacks ile oynamanın daha pek çok avantajı bulunuyor. BlueStacks size, oyunu birden fazla hesap ile birden fazla sekmede açma imkanı sağlar. Çoklu oturum özelliği sayesinde birden fazla hesap ile oynayabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilmiş ayarlar yani keymapping özelliği sayesinde mouse ve klavyenizin tuş ayarlarını tamamen kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımları ile oyunda çok daha hızlı ve rahat olursunuz. Mini World: BlockArt’ı bilgisayarınızda oynamak için hemen BlueStacks uygulamasını indirebilirsiniz!