My Talking Angela Nasıl Bir Oyun?

Outfit7 Limited’ın ücretsiz oyunu My Talking Angela oldukça eğlenceli ve ilgi çekici bir mobil oyundur. Sizi aynı anda hem oyalar eder hem de eğlendirir. Oyun, sanal bir evcil hayvana sahip olmak ve ona iyi bir hayat vermek gibi basit bir temel üzerine kuruludur. Bu oyunu oynamaya yeni başlıyorsanız, bir rehbere ve sizi birkaç adımda ilerletecek bilgilere ihtiyacınız olabilir. Oyunu zaten biliyorsanız, bazı ipuçları, püf noktaları edinmek oyun deneyiminizi başka bir seviyeye taşıyabilir.

My Talking Angela’yı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Angela’ya odaklanın

Oyunun ilk aşamalarında, Angela genellikle çok genç ve hassastır. Bir biberon kullanarak onu sütle beslemelisiniz. Büyüdüğünde, onun için yetişkin yiyecekleri bulun. Dişlerini günde en az 2 kez fırçalayın. Ayrıca onu her gün yıkayın. Bu iki görev onu mutlu edecek, altın para ve diğer bonusları kazanmanızı sağlayacak. Angela, yüz ifadelerini ve duygularını gösterebilecektir. Ne istediğini veya neye ihtiyacı olduğunu bilmek için bu göstergelerden yararlanın. Bazen sizi yanına alıp anlamanızı kolaylaştıracaktır. Yorulduğunda dinlenmesine izin verin. Ninni söyleyerek onu uyutabilirsiniz. Angela sonsuza kadar uyuyabilir, bu yüzden sadece yeterince uyuduğundan emin olmak için zamanı ayarlamalısın. İpucu: Bazen, sınırsız hız artışı elde etmenizi sağlamak için Angela’nın normalden daha az uyumasına izin verin.

Hoş tutun

Angela’yı en iyi kıyafetlerle giydirin. Her zaman en şirin kıyafetleri aldığından emin olmak için en son moda trendleriyle iletişim halinde kalabilirsiniz. Ona piyasadaki en iyi aksesuarları ve makyaj setlerini alın. İpucu: Farklı modaları keşfedin ve onun için benzersiz bir şeyler yaratın.

En iyi aksesuarı alın

My Talking Angela size kıyafet ve diğer aksesuarları satın alabileceğiniz bir dizi mağaza sunuyor. Aksesuarlara en az miktarda para harcayın, ancak eşyalarından memnun olduğundan emin olun. Mağazada bulunan bazı giysiler arasında balerin ve punk ninja bulunmaktadır. Makyaj, göz farı, ruj, maskara ve saç ürünlerini içerir. Muhteşem kalmasını sağlamak için ona uygun aksesuarlar alın.

Evini dekore edin

Her zaman rahat hissettiğinden emin olmak için evini özelleştirin. Evi, çevrenin muhteşem manzarasının keyfini çıkarmasına izin verecek şekilde düzenleyin. My Talking Angela oynarken birçok çıkartma ile karşılaşacaksınız. Evi olabildiğince güzel kılmak için bazı çıkartmaları duvarlara yapıştırın. Onun fotoğraflarını çekin ve bazılarını duvarlara ve masalara koyun ve diğerlerini bir albüme koyun. Ek olarak, evi birinci sınıf mobilyalarla döşeyin. Mobilya satın aldığınızda daha hızlı puan kazanırsınız. İpucu: Seviye atlamaya çalışırken mobilya satın alın ve kısa sürede bir sonraki seviyeye geçeceksiniz.

My Talking Angela’yı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Bonus için mini oyunlar oynayın ve reklam videoları izleyin

My Talking Angela’da para kazanmanın en iyi yollarından biri, mini oyunları oynamaya devam etmektir. Bu oyunları ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok para kazanırsınız. Bu çocuk oyununda her türlü mini oyun var. Bubble Shooter’dan Happy Connect’e, en sevdiğiniz oyunları oynayabilir ve inanılmaz miktarda jeton kazanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.