Pasha Fencer BlueStacks’e Nasıl Yüklenir?

Pasha Fencer, 4399en oyun stüdyosu tarafından geliştirilmiş bir Aksiyon RPG oyunu. Bu mobil oyunu BlueStacks Oyun Platformu ile PC’nizin büyük ekranında, klavye ve mouse ile oynamak size sayısız avantaj sağlayacaktır. Biz de Mobil Oyun Haber olarak, Pasha Fencer’ı BlueStacks ile nasıl oynayabileceğinizi sizin için listeledik. Oyunun en dikkat çekici özelliklerinin başında dikey bir RPG olması geliyor ama siz BlueStacks ile PC’nizin büyük ekranında oynayacağınız için buna ihtiyacınız olmayacaktır. 

İşte Pasha Fencer’ı BlueStacks ile PC’nize kurmanız için gerekenler:

BlueStacks’i PC’nize İndirin ve Yükleyin

Öncelikle BlueStacks’i PC’nize indirin ve kurulum aşamasını tamamlayın. Antivirüsün kapalı, sanallaştırmanın açık olmasına özen gösterin. BlueStacks’i kurduktan sonra Ayarlar’dan Ram ve CPU artırın. Bu sayede iyi performans elde edebilirsiniz.

Play Store’a erişmek için Google girişi yapın

Bu adımı Play Store’da oturum açmak olarak düşünebilirsiniz. Play Store’da yer alan bir oyun ya da uygulamayı indirebilmek için Gmail girişi yapmanız gerekmektedir. 

Sağ üst köşeye Pasha Fencer yazarak arayın

Giriş yaptıktan sonra Google Play Store arama kutucuğuna Pasha Fencer yazın. Ya da masaüstündeki Play Store simgesine de tıklayabilirsiniz. Bu işlem sonrası Pasha Fencer’ı arama sonuçları arasında görmeniz gerekir.

Pasha Fencer uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın

Bu adımda, oyunu indir düğmesine tıklamanız ve oyunun indirilmeye başlaması gerekir. Bu adım ile Pasha Fencer’ı BlueStacks’e kurmuş olursunuz.

Oynatmaya başlatmak için ekrandaki Pasha Fencer ikonuna tıklayın

Son adım olarak Pasha Fencer, masaüstünüze kurulmuş olacaktır. Oyunun simgesine tıklayarak açabilirsiniz.

Keymapping ile Tuş Eşleyin

BlueStacks App Player’ın Tuş Eşleme özelliği ile dilediğiniz tuşu dilediğiniz hareketle eşlemeniz mümkündür. Key Mapping’in size sağlayacağı bu avantaj sayesinde dilediğiniz kontrollerle, klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayın. Rakiplerinize göre avantajlı konuma geçin.

BlueStacks Multi- Instance ile Aynı Anda Birden Çok Karakterle Oynayın

Multi-Instance yani Çoklu Oturum özelliği size aynı anda birden çok BlueStacks oturumu açmanızı sağlar. Pasha Fencer oynarken aynı anda birden çok karakter ve hesapla oynayabilirsiniz. PC’nizin performansına göre bu oturumların sayısını artırabilirsiniz. Onlarca karakteri aynı anda geliştirebilir, makro tuş yardımıyla görev atayabilir ve kendi kendilerine gelişmelerini sağlayabilirsiniz.