Pasha Fencer Nasıl Bir Oyun?

pasha

Pasha Fencer, 4399en tarafından mobil cihazlar için geliştirilen yeni bir MMORPG’dir. Pasha Fencer oyununda şövalye olarak oynayacak ve tamamlamanız gereken büyük zorluklar içeren bir maceraya atılacaksınız. Bir sürü düşmanla, patronla savaşacak ve gücü artırmak için tonlarca yükseltme yapacaksınız. Bu yazımızda Mobil Oyun Haber olarak, Pasha Fencer’a başlarken işinize yarayacak konuları sizin için derlemeye çalıştık. Bu stüdyoyu Crasher: Origin ve Mega Heroes’dan hatırlayabilirsiniz. Bu başarılı ARPG’leri oynayıp keyif aldıysanız, size iyi haberlerimiz var: benzer bir deneyimi farklı bir dünyada yeniden yaşayabilirsiniz. Pasha Fencer, dünya çapında 50 milyondan fazla kişi tarafından oynanan modern bir rol oyunudur. Bu dikey tasarlanmış bir RPG’dir, bu nedenle bir cep telefonunda oynuyorsanız, cihazınızı yan çevirmeniz gerekmez.

Pasha Fencer Nasıl Bir Oyun?

Android ve iOS için geliştirilen Pasha Fencer, bir ARPG’den bekleyebileceğiniz her şeyi verir. Farklı kahraman sınıflarının her biri benzersiz bir oyun ve çok sayıda yetenek sunar. Binlerce düşmana meydan okumalı ve eski kötülükle savaşarak bu büyülü dünyaya barışı sağlamalısınız. Üstelik tüm bunları tek başınıza yapmanız gerekmiyor. Pasha Fencer size arkadaşlarınızla oynama fırsatı verir ve ayrıca bir İttifaka katılarak diğer oyuncularla güçlü düşmanlara meydan okumanızı sağlar. Çevrimdışı deneyim puanları kazanma özelliği sayesinde, güçlü bir kahraman elde etmek için ara vermeden saatlerce oynamak zorunda değilsiniz.  Oynamadığınızda bile kahramanlarınız XP kazanmaya ve seviye atlamaya devam eder. Ayrıca, onları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz: Muhteşem kostümler, havalı araçlar ve sevimli evcil hayvanlar, her kahramanın kendi benzersiz görünümüne sahip olmasını sağlar. Doğu kültürlerinden ilham alan modern ve yeni bir RPG oynamak istiyorsanız, Pasha Fencer en iyi seçeneklerden biri olacaktır. Kılıcını tut ve kötülüğe meydan okumaya hazırlan!

Pasha Fencer – BlueStacks Oyun Kontrolleri

Pasha Fencer oyununu bilgisayarınızın büyük ekranından oynayarak, oyun deneyimini çok daha heyecan verici bir hale getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken oldukça basit adımlar bulunuyor. Tüm PC’lerde çalışan BlueStacks Oyun Platformunu, eğer bilgisayarınızda yüklü değilse öncelikle indirmeniz gerekiyor. Bunun için BlueStacks web sitesinden uygulamayı çok kısa birkaç adımda indirerek kurabilirsiniz. BlueStacks App Player, setup’ı tamamladıktan sonra size mobil cihazlarınızda olduğu gibi Google Play Store ekranını sunar. Siz de buradan Pasha Fencer oyununu bularak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Pasha Fencer’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.