RAID: Shadow Legends En İyi 5 İpucu

raid shadow legends

RAID Shadow Legends’ta dünyayı kurtaran şampiyonlardan oluşan bir orduya komuta etme gücü son derece önemlidir. Raid: Shadow Legends, size yeni savaşçıların kilidini açma, onları savaşa gönderme ve daha da güçlü düşmanları yenebilmeleri için güçlendirme gücü verir. Katılacağınız tüm savaşların yanı sıra, Raid: Shadow Legends, kendi kalenizi yönetmenizi, sadık bir klana katılmanızı ve onunla birlikte savaşmanızı ve her türlü ödül veren etkinliğe katılmanızı sağlar. Mobil Oyun HAber’in hazırladığı Raid: Shadow Legends üzerine bilmeniz gereken en iyi beş ipucu ve püf noktaları burada bulabilirsiniz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Savaş Alanına Siz Hakim Olun!

Savaşın ortasına doğru itildiğinizde, Raid: Shadow Legends size bu konuda seçim yapabileceğiniz beş oyun modu sunar – Sefer, Zindanlar, Grup Savaşları, Arena ve Klan Boss’u. Kampanya savaş modu, oyun enerjinizin çoğunu için harcayacağınız moddur. Kampanyadan en iyi ödülleri almak için, her seferinde oynadığınız mevcut aşama için üç Sefer Mücadelesini tamamlamanız gerekecektir. Tamamlanan her Sefer savaşından sonra mükemmel bir üç yıldızlı derecelendirme alarak, Kampanya Haritasının altındaki ödül ölçeri dolduracak ve yeni özelliklerin kilidini açacaksınız. Günlük oturumunuzu kapatmadan önce Çoklu Savaş seçeneğinden yararlanmayı unutmayın. Bu şekilde, zayıf şampiyonlarınızın seviyesini hızla yükseltebilir ve diğer savaş modlarının zorluklarıyla yüzleştiğinizde kendinize seçim yapabileceğiniz daha fazla karakter alabilirsiniz.

Şampiyonlarınızın Ekipmanlarından Emin Olun

Sıra, tercih ettiğiniz şampiyonları istatistik artırıcı teçhizatla donatmaya geldiğinde, altı yuvanın hepsinin her zaman aynı renk hizasına sahip teçhizatla dolu olduğundan emin olun. Bir şampiyona eklediğiniz ekipmanların tümü aynı set türüne girmeli ve bu da o şampiyona son derece faydalı bir donanım seti bonusu verecektir. Şampiyonlarınız, tamamladıktan sonra size karakter yükselen iksirler, çok daha iyi donanım, şampiyon geliştirme içeceği gibi harika ödüller verecek olan Zindanların mücadelesini üstlendiklerinde alabilecekleri tüm yardıma ihtiyaç duyacaklardır. Bunlardan en az iki üç tane almalısınız. Aynı strateji, bu zorlu İhtilaf Savaşlarını ve Arena savaşlarını tamamlamanın zorluğuyla yüzleşmek için de geçerlidir.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Madenin Kilidini Açın, Yükseltin ve Mücevher Harcaması Yapın

Mücevherler, Raid: Shadow Legends’ta kullanışlı bazı öğeler satın almak için kullanılabilen premium para birimi biçimi olarak öne çıkıyor. Zor kazandığınız mücevherlerinizle bir veya iki Yığın Gümüş satın almak akıllıca görünse de, bunları mağazadan satın almak için acele etmeyin. Bunu yaptıktan sonra, tüm çabalarınızı tamamen yükseltmek için harcayın, böylece zaman içinde sizin için daha fazla ücretsiz mücevher üretir. Bırakın Madenin sizin için arka planda çalışmasına izin verin, böylece daha fazla mücevher edinebilir ve Mücevher Mağazasından bazı faydalı ürünler satın alabilirsiniz.

Görevlerinizden ve Zorluklarından Haberdar Olun

Oyunu normal şekilde oynamanın yanı sıra, ödül kazanmanın başka yolları da vardır. Bunu yapmanın en iyi yollarından biri, her türlü Görevi ve Mücadeleyi tamamlamaktır. Bunlardan biri yerine getirildiğinde, genellikle bu ana menü sekmelerinden herhangi birinde kırmızı bir noktayla bildirim alırsınız, böylece bir ödülün ne zaman geleceğini her zaman bilirsiniz. Görevler söz konusu olduğunda, o gün oturumu kapatmadan önce her bir günlük görevi tamamladığınızdan emin olun, böylece hepsini yenerek maksimum ödül setini kazanabilirsiniz.