Raid: Shadow Legends Nasıl Bir Mobil Oyun?

Mobil oyunlarda son yıllarda büyük bir popülerlik patlaması yaşandı ve pek çoğu için bu büyüme muazzam bir şekilde hızlandı. Raid: Shadow Legends da bu oyunların başında geliyor. Karmaşık özelleştirme seçenekleri, Teleria dünyasını kurtarmakla ilgili kahramanca bir serüven, sadık bir oyuncu tabanı oluşturan mobil bir fantezi deneyimi olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenmek için Ork dolu yeni bir deneyim arıyorsanız, Raid: Shadow Legends dünyasına dalmadan önce bilmeniz gereken birkaç ipucu ve püf noktayı Mobil Oyun Haber olarak sizin için hazırladık.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Raid: Shadow Legends İpuçları ve Püf Noktaları

Raid: Shadow Legends, Teleria’nın kurgusal dünyasını ele geçirmekle tehdit eden karanlıkla savaşmak için oyunculara 16 oynanabilir gruptan yüzlerce şampiyon sunan fantastik bir RPG deneyimidir. Oyuncular, Işık ve Karanlığın müjdecisi olan destansı savaşçıları işe almak ve onları savaş alanında mükemmel savaşçılar haline getirmekle görevlendirilir. PvP, PvE, patron savaşları, stratejik oyun ve çarpıcı 3B çizimlerin tümü, sürükleyici bir mobil deneyim oluşturmak için birlikte çalışır. Bununla birlikte, Teleria’da zamanı daha verimli hale getirmeye yardımcı olan birkaç numara vardır.

Yeni Savaşçıların Kilidini Açın ve Yükseltin

Teleria’da geçirdiğiniz süre boyunca, repertuarınıza eklemek üzere yeni savaşçılar keşfetme seçeneği sunan farklı türde parçalar kazanacaksınız. Bu yeni savaşçıları Portal üzerinden kazanabilirsiniz, ancak daha düşük rütbeli olacaklardır ve bu da onları savaş söz konusu olduğunda etkili hale getirmeyecektir. Güçlü olanı daha güçlü kılmak için zayıfları feda edin.

Savaşçı Teçhizatı Renk Hizalaması

Güçlü savaşçıları donatmak, savaşa hazır olmanızı sağlamanın yalnızca bir parçasıdır. Shadow Legends’ın çeşitli aktiviteleri sayesinde güçlü teçhizatın kilidi açılabilir, ancak yeni öğeleri gerçekten donatmaya gelince, aklınızda bulundurmanız gereken bir şey var.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Toplamda altı yuva vardır ve donanımınızın en iyi durumda olmasını sağlamak için, en etkili donanım seti bonusu için hepsinin aynı renk hizasında olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. Bu aynı zamanda, aynı set türünde olması gereken, seçtiğiniz savaşçıya eklenebilecek oyun içi eserler için de geçerlidir.

Giriş Yapın

Giriş ödülleri, oyun içindeki şampiyonlarınız için kazanabileceğiniz pek çok Oyun Ödülünden sadece biridir ve bu ödüller Raid: Shadow Legends’ın diğer tüm yönlerine yardımcı olacaktır; özellikle Zindanlar’a.

Akıllıca Harcayın

Tüm mobil oyunlar gibi, oldukça değerli olan ve bunlara Mücevher adı verilen bir oyun içi para birimi vardır. Bu Mücevherler, savaşta yardımcı olması amaçlanan çeşitli mağaza eşyaları satın almak için kullanılabilir. Bu özellik harikadır, ancak bu zor kazanılmış Taşları harcarken dikkatli davranın. Çünkü Maden denen şeyin kilidini açmak için en az 500 Mücevher biriktirmeniz gerekecektir.

Raid: Shadow Legends’ı BlueStacks ile Oynayın

Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!