RAID: Shadow Legends Uzmanlaşma Adımları

RAID: Shadow Legends bir süredir yayında ancak oyun ve hayranlarının sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. RAID: Shadow Legends, muhteşem grafikleri, sunabileceği tonlarca oynanış ve özelleştirme derinliği ve epik çekiciliği ile şüphesiz mobil strateji RPG meraklılarının ve yeni başlayanların kalbini ele geçirdi. Oyundaki ana amacınız, kahramanları toplamak ve oyunda önde gelen birçok zorluğa başarıyla ilerlemek için mümkün olan en iyi takımları oluşturmaktır. Topladığınız kahramanlar arasından en iyisini seçerken kendi benzersiz stratejilerinizi oluşturmanın yanı sıra, gücünüzü gerçekten en verimli şekilde artırmak istiyorsanız, bunun çok fazla zaman alması olasıdır.

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Senaryo Aşamalarını Sadece İki Kahramanla Tamamlayın

Kahramanınız portaldan çekildiği için tamamen şanslı değilseniz, muhtemelen Mystery Shards’ı kullanarak 3 veya daha yüksek yıldız dereceli kahramanları elde etmek için mücadele ediyor olacaksınız. Harekatın ilk birkaç bölümünde 2 yıldızlı kahramanlar için bir miktar kullanımınız olsa da, tüm bu kahramanlar yalnızca oyunun başından sonuna kadar daha güçlü kahramanlarınız için yiyecek görevi görecek. En az 3 yıldızlı kaliteli kahramanlara güvenmek iyi bir fikirdir ve onları portaldan çekmenin zorluğuna rağmen, bazı 3 yıldızlı kahramanların kampanya aşamalarını bitirerek elde edilebilmesi şanslıdır.

Tam bir ekiple aşamaları tamamlayarak 3 yıldızlı kahramanlar edinme şansı hala çok düşük olsa da, alabileceğiniz ödüllerin genel kalitesi, yıldız derecesine bağlıdır. Bu nedenle, otomatik modda yapabilecekleri sefer aşamalarını bitirmek için en iyi kahramanlarınızdan 2’sini kullanarak 3 yıldızlı bir zaferi kolayca elde etmeyi hedefleyin. 

Harekat Modunu Bitirmeyi Hedefleyin

Kampanya modunun başlarında kendinizi çöküşün içinde bulursanız, tüm kampanya 12 bölüme yayılırken önünüzdeki daha da zorlu yola hazır olun. Bunun ötesinde, savaşmak için daha fazla enerjiye mal olan ancak daha iyi ödüller sunan zor mod ve acımasız mod gelecektir. Kampanyadaki her aşamayı temizlemeye ve daha yüksek zorluk seviyeli olanlarla ilerlemeye doğru koşmak, sadece daha fazla deneyim puanı ve potansiyel olarak ek şampiyonlar elde etmek için değildir, bunun yerine, burada elde etmeyi amaçladığınız sonuç en azından 5 yıldız kazanmaktır. 

RAID Shadow Legends’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Zindanlarda İlerleme

Kampanya Aşamalarında olduğu gibi, Zindanlardaki ödüller de ne kadar ilerlerseniz o kadar iyi olur ve kahramanlarınızı yükseltmek için ihtiyaç duyduğunuz gizli iksirler, şampiyonlarınızın her birini güçlendirmek ve özelleştirmek için gerekli olan ustalık parşömenleri ve çok daha iyi teçhizatlar için birincil kaynağınızdır. Zindanları ele geçirmeye başlamadan önce, 5 şampiyonluk bir ekiple hazır olmanız ve aynı şekilde her birinin, size en kolay seviyeleri bile bitirmek için yeterince iyi bir şans verecek kadar donanımlı olması gerektiğini unutmayın.

Görev ve Zorlukları Tamamlamayı Hedefleyin

Oyunda harcadığınız her enerji parçası için anında kazandığınızın yanı sıra, görevleri, görevleri ve zorlukları tamamlayarak elde edebileceğiniz tonlarca ekstra oyun içi ödül var. Ekranın sol alt tarafındaki her bir simgeden listeleri kontrol ettiğinizden emin olun. Bazıları, özellikle günlük görevler, sadece oyundaki olağan aktivitelerinizi takip ederek kolayca gerçekleştirilebilir. Burada ilerlemenizi çok daha hızlı artırabilecek çok sayıda ödül kazanabileceğinizi unutmayın.

1 thought on “RAID: Shadow Legends Uzmanlaşma Adımları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir