Slither.io’ya Başlarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Slither.io,  iOS ve Android sürümleri bulunan ve bağımlılık yapan bir mobil oyundur. Snake’in çok oyunculu bir versiyonuna benziyor, ancak neşeli görünen solucanınız kendi vücuduna çarptığında ölmüyor. Bununla birlikte, başı başka bir yılanla temas ederse de yok oluyor. İşte oyunda uzun süre hayatta kalabilmek için dikkat etmeniz gerekenler.

  • Renkli bir yılan olun.
  • Renkli parçacıklar yiyin.
  • Diğer yılanlara çarpmayın.

Slither.io’yu BlueStacks ile PC’nize indirin!

Büyük yılanlara yakın olun

Büyük yılanlar daha uzun süredir oynuyor ve bu nedenle kaybedecek daha çok şeyi var. Bu, size hücum ederek ölüm riskini azaltacakları anlamına gelir. Onlara yakın durmak, ölmeleri durumunda parçacıklarını ilk toplayacaksınız anlamına da gelir.

Küçük yılanlardan kaçının

Önceki adımın tam tersi, küçük yılanların görece kaybedecek çok az şeye sahip olmaları sebebiyle, size çarpma olasılıkları daha yüksektir. Küçük bir yılan sizi izliyorsa endişelenecek pek bir şey yok, ama sizi yakalamaya başlarsa keskin bir dönüş yapın ve kaçın.

Slither.io’yu BlueStacks ile PC’nize indirin!

Daireler çizin

Çember, temelde vücudunuzu daha küçük bir yılanın etrafına sararak onu çarpmaya zorlamanız gerektiği anlamına gelir. Ancak daha küçük düşmanları tuzağa düşürmeye başlamadan önce yeterince büyük olduğunuzdan emin olun ve kaçmayı başarmadan önce bir daire çizmek için desteğinizi kullanın.

Haritayı kullanın

Ekranınızın sağ alt köşesinde oyun alanının bir haritası bulunur. Haritadaki açık gri alanlar en yoğun nüfuslu bölgelerdir, koyu alanlar ise daha az nüfusludur. Genel olarak, çoğu oyuncu haritanın ortasında olacaktır. Küçük bir yılan olarak, en iyisi merkezdeki çatışmaya girip olabildiğince çok parçacığı yutmaktır. Ardından, daha büyük olduğunuzda, ortadan uzaklaşabilir ve haritanın kenarlarına doğru kendinize kıvrımlı bir avlanma alanı yaratabilirsiniz.

Sarma, kendi güvenliğiniz için de yararlıdır

Snake’in aksine, Slither.io’da kendi vücudunuzla çarpışarak ölmezsiniz. Başınızı diğer yılanlardan korumak istiyorsanız bu yararlı olabilir, çünkü kendi vücudunuza doğru dönebilir ve onu kendinizle başkaları arasında bir bariyer olarak kullanabilirsiniz.

Slither.io’yu BlueStacks ile PC’nize indirin!

Akıllıca artırın

Fare düğmesini basılı tutarak veya telefonunuzdaki ekrana çift dokunarak güçlendirme yapmak kullanışlı bir araçtır. Başlangıç ​​olarak, hızlı bir kaçış yapmanız gerekiyorsa çok kullanışlıdır. Diğer oyuncuları kandırmak ve onların vücudunuza çarpmalarını sağlamak için de önemlidir – bunu yapmak için bir oyuncuyla yan yana ilerleyin ve ardından yüzlerinin önünde hareket etmek için güçlendirme tutun, sonra yavaşlayın.

En önemlisi, büyük bir parçacık yığını gördüğünüzde güçlendirme alışkanlığı edinmek isteyeceksiniz. Diğer yılanların da aynı şeyi yapacağının farkında olun, bu yüzden gerekirse hızlı bir dönüş için hazırlanın. Ayrıca, sürekli artırmanın uzunluğunuzu azaltacağını unutmayın, bu yüzden fazla kullanmayın.