Subway Surfers Oynamanın Püf Noktaları

Subway Surfers, 2012’de piyasaya sürüldüğünde mobil oyun endüstrisinde fırtına estirdi. O zamandan beri oyun oynamak isteyen akıllı telefon kullanıcıları arasında oldukça popüler. Subway Surfers oldukça eğlenceli bir oyundur, çünkü neredeyse sadece tren raylarında koşarak bir ülkenin kültürünü incelemenize izin verir. Mobil Oyun Haber olarak biz de böyle popüler bir oyunu sizin için inceledik ve dikkat etmeniz gereken önemli noktaları yazdık. İşte oyunda yüksek puanı kolayca belirlemenize yardımcı olacak bazı ipucu ve püf noktalar.

İki, birden daha iyidir

Bu oyunu oynarken birçok oyuncu oyun boyunca kaydırmak için sadece tek bir parmak kullanıyor. Ancak, oyunu oynamanın en verimli yolu bu değil. Eğer Facebook arkadaşlarınızın yenmek istediği yüksek puanı almak için işin içindeyseniz, oynamak için iki elinizi kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu, herhangi bir yöne kolayca kaydırmanıza ve ayrıca dikkatinizi dağıtmadan tüm dikkatinizi oyuna çekmenize olanak tanır.

Trenlerde koşun

Koşmanız için en iyi seçenek yer yerine trenlerin tepesidir. Yerde kalmak, engellere veya hızlı giden bir trene çarpma şansınızı artırır. Yani aşağı inmeniz gerekiyorsa, bir trene tırmanmak için ilk şansı bulun. Trenlerin tepesinde kalmak için trenleri değiştirmek için zıplama ve kaydırma hilelerini öğrenin.

Vurulduktan sonra koşmaya devam edin

Hoverboardlar oyunun önemli bir özelliğidir, bu yüzden Subway “Sörfçüleri” adı verilmiştir. Buradaki ipucumuz, acil durumlar için deniz sayacınızı şarjda tutmaktır ve bir engele veya çalışan bir trene çarpacağınızı hissettiğinizde hemen etkinleştirin. Bu, denize düşmenizi engeller, ancak aynı zamanda oyuna devam etmenizi sağlar.

Anahtarlarınıza değer verin

Oyun, bir koşu sırasında tuşlar yardımıyla karakteri canlandırmanıza izin veriyor. Ancak, bir koşu sırasında tuşları tekrar tekrar kullanmak, tükenmenize neden olur ve gerçekten bir anahtara ihtiyacınız olduğunda ona sahip olmazsınız. Karakterinizi bir tuşla her canlandırdığınızda fark ederseniz, ardışık kullanım daha maliyetli hale gelir ve bu da tuşlarınızdan çok hızlı bir şekilde karıştırmanızı sağlar. Anahtarlarınızı kısa koşularda kullanmamanızı ve sadece yüksek skorlu bir koşu sırasında gerçekten ihtiyacınız olduğunda çıkarmanızı tavsiye ederiz.

Güçlendiricilerin yükseltmeye ihtiyacı vardır

Oyun ilerledikçe güçlendiriciler toplayabilecek ve kullanabileceksiniz. Bir güçlendiricinin süresini, mağazadan güçlendiricileri yükseltmek için jeton kullanarak uzatabilirsiniz.

Subway Surfers’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.