Tap Titans 2: Legends & Mobile Heroes Clicker Game Başlangıç Rehberi

Tap Titans 2: Legends & Mobile Heroes Clicker Game’de korkunç canavar ve devler dünyayı istila etti, kurtuluş parmaklarınızın ucunda! İster bu heyecan dolu yolculuğa yeni başlıyor olun, ister kendinizi bir kariyer avcısı olarak görüyor olun, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç önemli nokta var. Mobil Oyun Haber ekibi olarak, bu rehberimizi sizin için hazırladık.

Öncelikli olarak uygulamanız gereken adımlar:

Sword Master’ınızı yükseltin.

Pek çok mobil oyunda eğitim aşamaları, birikimlerinizi gerçekten ihtiyacınız olmayan öğelere, yükseltmelere veya hızlı inşa araçlarına kullanmaya yönlendirir. Fakat Tap Titans 2’de işler öyle değildir. Oyun size Sword Master’ınızı yükseltmenizi tavsiye ettiğinde, gerçekten yükseltmelisiniz. Çünkü anca bu sayede gerekli hasarı verebilirsiniz. Ek olarak, Sword Master’da belirli seviyelere (ör. 100, 200, 300, vb.) ulaştığınızda, belirli becerilerin kilidini açabilirsiniz ki bunların çoğu da size ekstra hasar verme sağlar.

Evcil hayvanlarınızı unutmayın.

Evcil hayvanlar, Tap Titans 2 oyununun yeni eklemelerinden biridir ve ilkini çok hızlı bir şekilde ele geçirebilirsiniz, ancak bu küçük adamların sizin için ne kadar önemli bir iş çıkardığını hemen anlayacaksınız. İkincil kahramanlarınızın aksine evcil hayvanlarınız oldukça ağır hasar verir ve yalnızca dokunma hasarınız sayesinde daha fazlasını kazandırır. Daha sonraki seviyelerde evcil hayvanınızın otomatik saldırıya geçmesini sağlayabilirsiniz. “Evcil Hayvan” tekil olarak kullanılır çünkü birden fazla evcil hayvanınız olabilir (ve her 4 saatte bir yeni bir evcil hayvan yumurtası elde edersiniz, ayrıca bunları mağazadan da satın alabilirsiniz).

Akılda tutulması gereken diğer konular:

Bir klan seçin, herhangi bir klan olabilir! 20. aşamaya ulaştığınızda bir klana katılmak, kesinlikle profilinizde büyük bir artış sağlayacaktır. Oyun reklamları biraz fazla olsa da, onlara katlanmanın ödülleri buna değer. Mana perileri, sınırları aştığınızda 20’den fazla aşama daha atlamada belirleyici faktör olabilir, bu nedenle kendinizi sıkışmış bulursanız ve bir süre hiçbirini görmezseniz, oyundan çıkın ve kısa bir ara verin. Oldukça yakında ortaya çıkmaya başlayacaklardır. Becerilerinizi doldurduktan sonra bile ilerleme konusunda sorun yaşıyorsanız, yeniden başlayın ve bir turnuvaya katılın! Turnuvalar her Pazar ve Çarşamba günleri yapılır ve seviye grubunuzda nereye yerleştirdiğinize bağlı olarak oyun size uygun bir ödül verir.

Tap Titans 2: Legends & Mobile Heroes Clicker Game’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.