Toca Kitchen 2 Başlangıç Rehberi

Toca Boca’nın son sürümü Toca Kitchen 2, iOS ve Android sürümleri olan bir mobil oyun. Dolu bir buzdolabını, çeşitli mutfak aletlerini, yaratıcı bir şefi ve aç konukları birleştirin, ne elde edersiniz? Vahşi menü seçenekleri, inanılmaz derecede dağınık bir mutfak, bir sürü yuck ve bir ton eğlence! Toca Kitchen 2, çocukların önüne konulan her şeyi tatmaya hazır üç yeni misafire hizmet edebileceğiniz yaratıcı bir oyundur. Çocuklar 16 farklı malzemeyi diledikleri gibi dilimleyebilir, kızartabilir, pişirebilir, kaynatabilir ve suyunu çıkarabilir. Biraz balık karıştırın; sosisli sandviç, brokoli ve mantarlı meze karıştırın; ve hepsini havuç, marul, domates ile servis edin. İşte tüm bunları hayal edebiliyorsanız, Toca Kitchen 2 size göre demektir.

Oyunda neler yapmalısınız?

Konukların tepkilerine dikkat edin. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, her misafirin kendi favori (ve en az sevdiği) yemekleri vardır. Kimin neyi sevdiğini bulun. Birkaç malzemeyle daha lezzetli hale getirebilir misiniz? ya da biraz daha baharat eklemeye ne dersiniz? Hayal gücünüzü kullanın ve denemeye devam edin. Toca Kitchen 2 ayrıca vejeteryanların da katılmalarını sağlayan vejetaryen bir mod sunar.

Neden Toca Kitchen 2 Oynamalısınız?

Yemek pişirmek eğlenceli ama daha da önemlisi yemek yaparken eğlenmek eğlenceli! Yiyeceklerin işlenmesini bu kadar tatmin edici kılan oyunda pek çok heyecan verici değişken bulunuyor. Yemeğin tutarlılığı, hissi, onu dilimlediğinizde duyduğunuz ses, dokusu ve özellikle de tadı bunlardan bir kaçı.

Oyuncu Dostu Toca Kitchen 2

Toca Boca’nın tüm dijital oyuncaklarında olduğu gibi, Toca Kitchen 2 sezgisel, çocuk dostu bir arayüze sahip ve uygulama içi satın alma veya harici reklam bulunmuyor. Uygulamanın doğası gereği rekabetçi olmadığı ve açık uçlu oyun ve yaratıcılığı teşvik ettiği için hiçbir ek şart da yok.

Toca Kitchen 2’yi BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.