Tom Clancy’s Elite Squad’ta Uzmanlaşın

Tom Clancy’s Elite Squad, özgür dünyayı kurtarmak için güçlü askerlerden oluşan bir orduya (Tom Clancy’nin Splinter Cell kahramanı Sam Fisher! dahil) komuta etmenize izin veren bir mobil oyundur. iOS ve Android sürümleri bulunan bu mobil oyunda uzmanlaşmak için sizin için hazırladığımız bu ipuçları kılavuzunu kullanın ve tehlikeli görevinizin sonunda Umbra’yı yok etmeye ve dünya barışını sağlamaya her zamankinden daha fazla yaklaşın. Tom Clancy’s Elite Squad hakkında bilmeniz gereken en önemli beş ipucu, püf nokta rehberimizde.

Tom Clancy’s Elite Squad’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Dengeli Bir Kadro Oluşturun ve Ekibinizin Eşit Seviyelendirildiğinden Emin Olun

Tom Clancy’s Elite Squad, şu karakter sınıflarına giren çok sayıda kahraman ve kötüye erişim sağlar: Saldırgan (Pointman / Striker), Defender (Guardian / Enforcer) ve Uzman (Destek / Teknisyen). Bir araya getirebileceğiniz herhangi bir karakter dizisi ile oynamanıza izin veren görevlerle karşılaştığınızda, ekibinizin bu üç karakter sınıfına uyan karakter sınıflarıyla dolu olduğundan emin olun. Son iki karakter şekillendirmesine gelince, ekibinizdeki en yüksek beceri derecelendirmesine sahip iki askerle ilerlemekten çekinmeyin. Belirli kahramanlar / kötü adamlar veya karakter sınıfları ile savaşa girmenizi gerektiren görevlerle karşılaşacağınızı unutmayın. Bu durumda, en iyisi zamanla kilidini açtığınız askerlerin her birini yükseltmenizdir. Elinizdeki zorluğun üstesinden gelemeyecek kadar zayıf olan kilitli bir kahraman / kötü adam veya karakter sınıfıyla asla bir göreve gitmek istemeyeceksiniz. Belirli bir görev türü için hazır beş üyeli tamamlanmış bir ekibiniz olmasa bile, bu göreve hak kazanan askerler düzgün bir şekilde seviye atlarsa ve harekete geçmeye hazırsa, bu görevi tamamlama şansınız yine de yüksektir. Tüm askerlerinizin eşit şekilde yükseltildiğinden emin olun.

Savaş Düzeni Kombinasyonu Her Zaman Güvenilirdir

Kişisel karakter seviyeniz yükseldikçe, yavaş yavaş daha fazla savaş emrinin kilidini açacaksınız. Savaş emirleri, savaşın gidişatını değiştirmek için kullanabileceğiniz esasen aktif becerilerdir. Bu savaş emirleri Combat Aid, Air Strike, Barrier, Focus Fire, Recharge ve EMP’dir. Yeni oyuncu seviyelerine ulaştıkça her savaş sırasını yükseltebilir ve her birinin yapabileceği ek varyantlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Her zaman güvenli olan en temel savaş düzeni, Combat Aid ve Air Strike yetenekleridir. Burada önerdiğimiz savaş düzeni kombinasyonuna düzenli olarak güvenirseniz, bunu her seferinde yapabilirsiniz.

Tom Clancy’s Elite Squad’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Günlük Hedeflerinizi Tamamladığınızdan Emin Olun

Tom Clancy’s Elite Squad’a her giriş yaptığınızda, yeni bir giriş ödülü kazanacaksınız. Bu iki görevi bitirmek isteyeceksiniz – tüm günlük hedeflerinizi tamamlayın ve üstesinden gelinmesi çok zor olan bir zorluk zirvesine ulaşmadan önce ya da koştuğunuz zaman olabildiğince çok günlük operasyon görevini tamamlayın. Günlük hedeflerinizi tamamlamak yeterince kolaydır, çünkü bu hedefler oldukça basittir ve yerine getirilmesi kolaydır. Ve bir dizi günlük operasyonu tamamlamak söz konusu olduğunda, elinizden geldiğince çok savaşın, böylece bir sonraki günlük oyununuzda iyi bir şekilde kullanılabilecek daha fazla ekstra kaynakla uzaklaşabilirsiniz. 

Tom Clancy’s Elite Squad’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Etkinlik ve Arena Savaşlarını Tamamlamaya Odaklanın

Oyununuz sırasında, son ipucumuzda bahsettiğimiz her şeyi yapmak isteyeceksiniz. Ancak bu görevleri tamamladıktan sonra, tüm dikkatinizi etkinlik görevlerini ve arena savaşlarını tamamlamaya odaklayın. Her zaman bir dizi etkinlik görevinden geçmeye değer, böylece yepyeni bir askerin kilidini açmaya veya belirli bir etkinliğin size verebileceği diğer ödül türlerine daha da yaklaşabilirsiniz.