Traffic Racer Başlangıç Rehberi

Traffic Racer, SK Games tarafından geliştirilen ve iOS veya Android cihazlar için indirilebilen bir yarış oyunudur. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi, yarış pistiniz otobandır ve yeni arabaların yanı sıra yükseltmeler için para kazanabileceğiniz yer burasıdır. Tabii ki, amacınız oradaki en hızlı sürücü olmak ve liderlik tablolarının zirvesine ulaşmak ve oraya nasıl ulaşmak istediğiniz ise size kalmış. Oyunu nasıl oynamayı tercih ederseniz edin, Mobil Oyun Haber olarak sizin için hazırladığımız heyecan verici Traffic Racer ipuçlarımız var. İşte dikkat etmeniz gereken noktalar:

Para Kazanın, Nasıl Mı?

Madeni paralar birkaç yöntemle kazanılabilir. Birincisi, arabanızın gidebileceği mesafe, ikincisi 100 KPH eşiğinin üzerinde çıkardığınız yakın temaslar, üçüncüsü ne kadar süreyle 100 KPH’den daha hızlı sürebileceğinizdir. Araç kullanırken bu üç yöntemi aklınızda bulundurun ve özellikle Sonsuz Modda daha fazla puan ve daha fazla jeton kazanabilirsiniz. İki Yönlü Modda da ters yoldan giderek para kazanabilirsiniz – bu yönde ne kadar uzun giderseniz, o kadar çok kazanabilirsiniz.

Traffic Racer’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Paranızı Yükseltmeler için Harcayın

Madeni paralarınızı aldıktan sonra, bunları aracınızın yükseltmeleri için harcayabilirsiniz. Daha uzun bir mesafeyi sürmenize ve kendiniz için daha fazla para kazanmanıza yardımcı olacağı için Hız yükseltmesine öncelik vermenizi öneririz. Ayrıca, frenleriniz ilk zamanlarda bile yeterince iyi olduğu için önermediğimiz Fren yükseltmesi de var. Son olarak, birçok oyuncu bir tane satın almak zorunda kalmadan ileri gidebildiğinden, bir Handling yükseltmesini de seçmenizi öneririz.

Zaman Denemesinde Kendinize Meydan Okuyun

En popüler modlar olmadıklarını bildiğimiz için, Police Chase ve Free Ride modlarını geçeceğiz. Time Trial’e gelince, Traffic Racer’da oldukça ustalaştıysanız bu modu oynamak istersiniz. Tüm Zamanlar Deneme Sürümü yalnızca 60 saniye sürer, ancak trafikten kaçınmayı başarırsanız zaman sınırınızı artırabilirsiniz. Ayrıca, bu belirli oyun modunda kaybetme ihtimaliniz oldukça düşüktür.

Traffic Racer’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Traffic Racer’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.