Warpath Başlangıç Rehberi

Warpath mobil strateji türünde gördüğümüz tüm oyunlarda oldukça farklı bir deneyim ve yenilikçi oyun mekaniğinin yanı sıra birimlerin, savaşın ve kaynak toplama yöntemleriyle de kesinlikle diğerlerinden ayrışıyor. Bu oyunun nasıl farklı bir strateji izlediğini ve doğru şekilde nasıl başlayacağınızı öğrenmek istiyorsanız, Mobil Oyun Haber başlangıç rehberimize bir göz atmanızı öneririz. 

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Hikaye Bölümlerini Takip Edin

Çoğu mobil oyunda durum hemen hemen böyle olsa da, Warpath’teki hikaye görevlerini takip etmek oldukça önemlidir, çünkü başlangıçta en önemli yapıları tam olarak doğru sırada inşa etmek için size rehberlik edecektir. Ve sadece bu değil, aynı zamanda bir bölümü tamamladıktan sonra, birimler, kaynaklar, hızlandırma ve hatta premium para gibi birçok harika ödül alacaksınız. Bununla birlikte, hikayede ilerlemenin en önemli kısmı, hesabınızı hızlı bir şekilde seviyelendirmektir; bu, sahaya ek birlikler yerleştirebileceğiniz, daha fazla bina ve birime erişim sağlar. Hikaye görevlerini görmezden gelebileceğiniz zaman gelecek olsa da, en azından başlangıçta en büyük şansınız, bunları olabildiğince çabuk tamamlamak olacaktır.

Ordu Yuvalarınıza Daima Birimler Atayın

Warpath’teki ordu diğer strateji oyunlarından çok farklı işliyor. Spesifik olarak, zamanlayıcı her bittiğinde sürekli yeni birlikler eğitmek yerine, kampınızda Kışla inşa etmelisiniz. Her Kışla, üssünüzde, kadronuzdan bir birim atayabileceğiniz bir ordu yuvası açar. Daha sonra, Ordu ekranında, filolarınızı eğitmek ve sahaya yerleştirmek için askeri fonlar harcayabilir ve birlikler ayırabilirsiniz. Ancak, buradaki sürecin en önemli kısmı, birimlerinizi Kışlaya atamaktır, aksi takdirde onları sahaya alamaz veya konuşlandıramazsınız. Ne de olsa, onları boş bırakacaksanız ki bu sebeple de yeni Kışla yuvalarını açmanın bir anlamı yok! Unutulmaması gereken önemli bir nokta da, Warpath’te, düşmüş düşmanlardan bir ilk yardım çantası bulmazsanız, birimlerinizin kendilerini otomatik olarak iyileştiremeyeceğidir. Bir birimin HP’si düşükse, Ordu ekranına gitmeli ve rütbelerini yenilemek ve sağlıklarını yeniden doldurmak için para ve birlikler harcamalısınız.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Mühendislik Merkezlerinizde Üretim Yapın

Çoğu oyunda olduğu gibi, Warpath’te yapı inşa etmek kaynak gerektirir. Bu kaynakların bazıları doğrudan kolayca temin edilebilir ve bunlar arasında ham petrol, askeri fonlar ve çelik bulunmaktadır. Bu üçünün toplam miktarını ekranınızın üst panelinde görüntüleyebilirsiniz. Bununla birlikte, bazı iyileştirmeler ve binalar, çoğu üretimi için bir tür işlem gerektiren başka özel malzemeler gerektirir. Bunun yanı sıra tahta, tuğla ve çimento gibi malzemeler, yendiğiniz düşmanların haricinde haritanın herhangi bir yerinden toplanamaz ve bazen bunlardan birkaç birim düşebilir. Bunun yerine, bu malzemeleri üretmenin en iyi yolu, oyunun başlarında kullanıma sunulan bir bina türü olan Mühendislik Merkezlerinizdir. Bu binalarda, işçilerinize malzeme üretmeleri için görevlendirebilirsiniz, bunların her birinin tamamlanması farklı bir süre gerektirir.

Olabildiğince Çok Araştırma Yapın

Birlikleriniz, Warpath’te savaşları kazanmanın anahtarıdır. Özellikle, düşmanla çatışmaya girecek olanlar askerleriniz olsa da, aslında onlara savaşları kazanma araçlarını verecek olan teknolojik hünerinizdir.

Araştırma İstasyonunun kilidini açtıktan sonra, araştırabileceğiniz ve üssünüze muazzam faydalar sağlayabilecek birkaç öğe içeren birkaç teknoloji ağacına erişim elde edeceksiniz. Bu tür avantajlardan biri, maksimum yedek birlik sınırınızı 100 puan ile genişletmektir. Bu, çizginin altında gibi görünmese de, özellikle sık sık çatışmaya girmeyi seviyorsanız, birliklerinizi yenilemek için çok önemli olacaktır.

Bunlar, Warpath’e başlamanıza yardımcı olabilecek birkaç ipucu, püf nokta ve stratejidir. Bu adımları uygulamaya başlayarak oyuna güçlü bir stratejiyle başlayabilirsiniz.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!