Warpath’te Bedava Altın Nasıl Kazanılır?

Warpath, Lilith Games tarafından geliştirilmiş yeni bir mobil oyundur. Kurgusal bir 2.Dünya Savaşı evreninde geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Warpath, haritadaki yüzlerce oyuncuyla istediğiniz zaman etkileşime girebileceğiniz, çok oyunculu bir çevrimiçi oyun olarak da kabul edilebilir. Oyuna başladığınızda ne yapılması gerektiği çok zor ve kafa karıştırıcı olabilir. Oyun, oyuncuya aynı anda çok şey atıyor. Oyunda ilerledikten sonra kendinizi geriye dönüp bakarken ve aslında temel stratejileri daha erken öğrenmiş olsaydınız ne kadar daha hızlı ilerleyebileceğinizi düşünürken bulabilirsiniz. Oyunda, aslında çok yardımcı olacak ve bilmeniz gereken birkaç temel şey var. Yapı malzemelerinizi optimize etmenin ve daha hızlı almanın yolları vardır, bu da daha hızlı seviye atlamanıza yardımcı olur. Warpath’te bedava altın elde etmenin tüm yollarını bilmek de önemlidir, bedava altın elde etmenin onlarca yolu vardır. Üstelik altın kullanmak oyundaki hemen hemen her şeyi hızlandırabilir. Bir diğer konu, evrensel kuponların nasıl elde edileceğini bilmek çok yararlıdır, daha fazla birim elde etmenin ve sahip olduğunuz birimlerle daha güçlü birimleri bir araya getirmenin tek yolu budur. Mobil Oyun Haber olarak size oyuna başlarken bilmeniz gerekenleri, diğerlerinden daha fazla odaklanmanız gereken temel prensipleri göstermeye çalışacağız.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Warpath’te bedava altın nasıl kazanılır?

Nasıl bedava altın kazanacağımızla başlayacağız. Altın size oyundaki hemen hemen her şeyi verebilir. Bedava altın alabilmenin ilk yolu, haritanın her tarafına dağılmış olan yağmalardır. İlk havalimanını aldığınızda, keşif yaparak haritanın daha fazlasını ortaya çıkarabilirsiniz. Bunu her yaptığınızda, etrafta bir miktar yağma olma ihtimali vardır. Toplama düğmesi açmak için ganimete dokunun ve bedava altınınızı talep edin. Haritanın daha fazlasını açığa çıkardıkça daha az yağma bulacaksınız, ancak onu bulmaya da devam edeceksiniz, bu yüzden haritayı olabildiğince sık araştırın. Ücretsiz Warpath altınınızı elde etmenin bir sonraki etkili yolu, günlük görevler yapmaktır. Her gün kuzgun birliklerini yenmek gibi günlük görev puanlarınıza katkıda bulunacak bazı basit oyun görevlerini yapabilirsiniz. Üçüncü puan sandığı 100 altın verir ve sonuncusu 500 verir. Bu hergün kolay bir 600 altın demektir. Seviye atlamak, aynı zamanda altın almanın bir yoludur, bu nedenle başka bir seviyeye yaklaşmak için acele edebilir ve ardından altınınızı alabilirsiniz. 12. seviyede, her seviye atladığınızda size altın verecek olan kamp rütbelerinin kilidini açacaksınız. Kilidi açtıktan sonra subay görevlerinizi atlamayın. Gelişmeleri kontrol etmeyi unutmayın. Bu simgeler sağ üst taraftadır. Olaylar her zaman değişir ve bazen olayların sizden istediğini yaptığınızda emin olarak büyük miktarda altın elde edebilirsiniz. Son olarak, altın elde etmenin diğer en önemli yolu iyi bir ittifaka katılmaktır. Altın elde etmenin başka yolları da vardır, ancak altın kazançlarınızı en üst düzeye çıkarmak ve ihtiyacınız olduğunda elde etmek için erken aşamada odaklanmanız gerekenler bunlardır.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Altınınızı Warpath’te nasıl harcarsınız?

Başlangıçta altınınızı harcamaya istekli olmanız çok önemlidir. Akıllıca harcarsanız, tüm seviye atlama ve güçlenme sürecini hızlandırabilirsiniz. Bunu ne kadar erken yaparsanız, çok daha büyük bir etkisi olacaktır. Karaborsayı her gün kontrol edin, bazen gerçekten ucuz inşaat malzemeleri bulursunuz ve iyi bir şeyler elde etmek için biraz altın harcayabilirsiniz. En alt sırada bazen %70-80 veya hatta %90 indirimli şeyler bulunabilir. Bu fiyatlarla altın harcamayı düşünmelisiniz. Son olarak VIP deneyimine altın harcayabilirsiniz. Daha iyi VIP ödülleri alabilmeniz için ilk iki seviye hemen bu şekilde satın alınmalıdır. Bundan sonra seviye atlamak çok daha pahalıya mal olur, bu yüzden oyunun ilerleyen seviyelerine kadar buna daha fazla altın harcamaya değmeyebilir.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nize indirin!