Warpath’te Para, Çelik ve Petrol Nasıl Elde Edilir?

Mobil Oyun Haber, nasıl daha fazla kaynak elde edileceğine dair bir Warpath rehberi hazırladı. Çelik, para ve petrol, Warpath’teki araştırmanın ve karaborsadan mal almanın belkemiğidir. Oyundaki en önemli soru, bu hayati kaynaklardan daha fazla nasıl elde edileceğidir. Ayrıca bazı ekstra kaynaklar elde etmenin çok sayıda farklı yolunu da bulacaksınız. İşte Warpath’te daha fazla kaynak elde etmek için ihtiyacınız olanlar:

Warpath’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Toplama konvoyları

Bu, Warpath’te para, petrol ve çelik elde etmenin en iyi yoludur. Kaynak toplamak için toplama konvoyları çiftliklere, madenlere ve petrol kuyularına gönderilebilir. Konvoylarınızı her zaman kaynak toplamak için dışarıda bulundurmalısınız. Ayrıca, onları toplamayı bitirmemiş olsalar bile istediğiniz zaman hatırlayabilirsiniz ve şimdiye kadar topladıklarını geri getireceklerdir. Araştırma merkezinden daha fazla toplama konvoyu alabilirsiniz. Sektör sekmesinde, daha fazla toplama konvoyu elde etmek ve bunu daha yüksek seviyeli sitelerden toplayabilmeniz için yollar vardır. Bütün bunları ne kadar erken araştırırsanız o kadar iyidir.

Görevler, Warpath’te ücretsiz kaynak elde etmenin iyi bir yoludur

Görevler tamamlandıktan sonra, neredeyse her zaman rastgele kaynaklar verir. Günlük görevler, kaynakları elde etmek için en iyi görev türüdür. Günlük görevler için ödül kutuları tonlarca kaynak sağlar, bu yüzden günlük görevlerinizi her gün yaptığınızdan emin olun.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Keşfetmek, kaynak tedarik kutuları sağlar

Terk edilmiş depoları, uçak enkazlarını, gemi enkazlarını ve balıkçı teknelerini keşfettiğinizde, genellikle kaynak verirler. Ancak farkında olmayabileceğiniz şey, bu kaynakların size hemen verilmemesidir. Bunun yerine bu kaynaklar, sarf malzemeleri sekmenize eklenir ve bunları açtığınızda size verilir. Bunu hiç fark etmediyseniz, size milyonlarca ve milyonlarca kaynak sağlayabilecek yüzlerce hatta belki binlerce kaynak kutunuz olabilir.

Airdrop’larınızı ücretsiz kaynaklar için kullanın

Airdrop’lar genellikle 250 bin rastgele kaynak verir. Üssünüzü yükseltirken bunlardan daha fazlasını elde edersiniz. Airdrop’larınızı alır almaz kullanmalısınız, yoksa süresiz olarak istiflenmediklerinden elde ettiklerinizi kaybedersiniz.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

VIP ödüller ücretsiz kaynak sağlar

VIP seviyelerinizi yükselttikçe, her gün daha fazla ücretsiz kaynak elde edersiniz. Bunlar, sarf malzemeleri sekmenizden manuel olarak açmanız gereken tedarik kutuları biçiminde gelir. VIP’nizi maksimum seviyeye çıkarmak size her gün iyi bir kaynak sağlayacaktır, bu da VIP seviyenizi olabildiğince çabuk yükseltmeniz için başka bir nedendir.

Karaborsa size kaynaklar sunar

Karaborsa size temel kaynaklar verecektir. Altın veya başka bir kaynağı takas edebilirsiniz. Örneğin, savaş parasını petrol için takas etmek, her zaman satın aldığınızdan, harcadığınızdan daha avantajlı olacaktır. Büyük kaynak stoklarınız varsa, toplam kaynaklarda net bir kazanç elde etmek için karaborsada her yenilemede bunları takas edebilirsiniz.

Warpath’i BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Etkinlikler de ayrıca Warpath’te size kaynak sağlama eğilimindedir. Warpath’te her zaman rastgele olayları takip edin. Bunları yaparak sadece ücretsiz kaynaklar elde etmekle kalmaz, genellikle ücretsiz Warpath altını da elde edebilirsiniz.