Yeni Başlayanlar İçin Muhteşem Osmanlı Rehberi

muhteşem osmanlı

Osmanlı İmparatorluğu tarihinde geçen gerçek bir savaş oyunu olan Muhteşem Osmanlı- Kahramanlar Asla Ölmez, bir MMORTS. Siz de Muhteşem Osmanlı – Kahramanlar Asla Ölmez oyununda ordunuzu oluşturabilir, kalenizi inşa edebilir ve düşmanları yok edebilirsiniz. Oyunda 15. yüzyıl savaşlarını en gerçekçi şekilde deneyimleyebilir ve kendinizi Osmanlı İmparatorluğu’nun simülasyonu içerisinde bulabilirsiniz. Her ne kadar piyasada pek çok savaş simülasyon oyunu olsa da Muhteşem Osmanlı, Osmanlı İmparatorluğu’nda geçen bir oyun olmasıyla diğerlerinden ayrışıyor ve bambaşka bir macera sunuyor.  

Oyuna başlangıçta, gelecek vaat eden yeni bir kalenin yeni seçilen valisi olarak liderlik edeceksiniz. Askerlerden oluşan ordunuzu büyüterek ve tesislerinizi geliştirerek gücünüzü sıfırdan inşa etmekle görevlendirileceksiniz. Ayrıca görevleri gerçekleştirdikçe oyunda ilerlemenizi sağlayacak olan finansal kaynakları da kazanacaksınız. Oyunda aynı zamanda yağmacılarla savaşa girebilir, kalıntıları keşfedebilir ya da sadece müttefikleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. 

Ayrıca oyunu PC’nizin büyük ekranında oynama şansınız da var. Bunun için yapmanız gereken tek şey BlueStacks Android Emülatör’ü indirmek ve oyunu BlueStacks ile bilgisayarınızdan açmak olacaktır. Büyük ekranda oynayarak Muhteşem Osmanlı’nın grafiklerini çok daha iyi şekilde deneyimleyebilir, oyundaki hamlelerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde yönetebilirsiniz. 

Muhteşem Osmanlı Nasıl Oynanır?

Benzer herhangi bir MMORTS oyunu gibi, Muhteşem Osmanlı oyununda da ilerleme güç seviyesiyle ölçülür. Ancak, genel gücü artırmak için sadece ordunuzu büyütmeye güvenmemelisiniz. Bunun yerine, tesislerinizi yükselterek veya teknolojiniz üzerinde çalışarak kalıcı gücünüzü geliştirmeye odaklanın. Özellikle bu tür oyunlara aşina olmayan oyuncular için oyunda kaybolmak kolaydır. Oyunda doğru yolda olmanın en iyi yolu ise görevlerinizi takip etmek ve günlük görevlerinizi tamamlamaktır. Bu şekilde, tesislerinizin ilerlemesini kolayca dengeleyebilir ve oyunda neyin üzerinde çalışacağınıza dair derinlemesine bir rehbere sahip olabilirsiniz.

Muhteşem Osmanlı’da ordunuzun boyutunu büyütmekten daha fazla fayda sağlayacak şeyler de vardır. Örneğin tesislerinizi yükseltmek, teknolojinizi geliştirmek ya da kahramanlarınız üzerinden çalışmak gibi. Bununla birlikte, daha iyi seviyeli askerlerin kilidini açmak da birçok oyuncu için en önemli aşamalardandır. 

Muhteşem Osmanlı – Kahramanlar Asla Ölmez, aynı zamanda birlikte oynamak için çok ideal bir oyundur. Bir loncaya katılarak siz de çok daha güçlü olabilirsiniz. Bir loncaya dahil olduğunuzda loncanın pek çok avantajından faydalanabilirsiniz. 

Muhteşem Osmanlı’yı PC’de BlueStacks ile Oynayın

Muhteşem Osmanlı’yı PC’nizin büyük ekranında oynayarak oyun keyfini ikiye katlayabilirsiniz. Oyunun benzersiz simülasyonu ve gelişmiş grafikleri, bilgisayarınızın büyük ekranında çok daha keyif verici olacaktır. 

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.