Asphalt 8: Airborne’da BlueStacks ile Uzmanlaşın

Mobil oyuncular, Asphalt 8: Airborne’un en yüksek kalitede bir yarış oyunu olduğunu iyi bilirler. Gerçek hayatta gördüğünüz neredeyse tüm lüks otomobilleri bu oyunda görmek mümkündür. Gerçek hayattaki sürüş ile mobil sürüş arasındaki en büyük fark, oyunda bu pahalı araçlarla harika numaralar yapabileceğiniz gerçeğidir. Ancak bu mobil yarış oyununun aşamalarının ve çok oyunculu modlarının zaman zaman biraz bunaltıcı olabileceği gerçeğini biliyoruz, bu yüzden size yolu nasıl fethedeceğiniz konusunda bazı tavsiyeler vereceğiz. Üstelik oyunu BlueStacks ile oynayarak sayısız avantajdan faydalanabilirsiniz. Mobil cihazınız yerine, tam performanslı PC’nizde problemsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. 

Her Yıldızı Kazanmaya Çalışın

Oyun içi öğeler satın almak söz konusu olduğunda yıldızlara ihtiyacınız olacaktır. Her yeni yıldız kazandığınızda, yarışın sonunda elde edilebilecek bir kerelik para bonusunun kilidini açmanıza yardımcı olacaktır. Her yarışı tamamlayarak daha fazla para için bu bir kerelik bonusu hedefleyin.

Oyununuza BlueStacks ile Yön Verin!

Oyunda gerçek para harcamak istemeyebilirsiniz, ancak yaparsanız da araba paketlerini satın alın. Oyunun başında bu araba paketlerinden herhangi birini deneyin ve satın alın. Sahip olmadığınız araba sınıflarına sahip bir araba paketi satın almak, zaten sahip olduğunuz arabalarla oyunun sonlarında araba paketleri satın almaktan daha iyidir.

Haritaları Tam Olarak Keşfedin

Bu adım muhtemelen Asfalt 8 oynarken faydalanabileceğiniz en önemli ipuçlarından biridir. Her haritada alternatif rotalar, kısayollar ve gizli geçitler vardır. Bazıları daha kısa ya da daha uzundur ve navigasyon zorluğu değişir. Zaferi garantilemek için, bu rotalarda ustalaşmalı ve sürüş tarzınıza en uygun olanı bulmanız gerekir.

Oyununuza BlueStacks ile Yön Verin!

Sabit bir nitro kaynağı kazanmanın en iyi yollarından biridir. Drift yaparken sadece basit bir aksiyon yaşamış olmazsınız, aynı zamanda yukarıda bahsettiğimiz gibi oldukça önemli olan nitro da kazanırsınız.

Önce Hangi Yükseltmeyi Satın Almalısınız?

Önce satın almanız gereken yükseltmelerin başında en yüksek hız özelliği gelir. En Yüksek Hız yükseltmesi, arabanızın en yüksek hızını yeni seviyelere taşımanıza yardımcı olur. Sonra da nitro ve hızlanma yükseltmelerine geçin.

Rakibinizin Puanına Göz Atın

Bir rakibin sahip olduğu puan ne kadar yüksekse, yarış sırasında saldırgan olma olasılığı o kadar yüksektir. Bu, size liderlik etmek için çarpışmak ve bazı durumlarda aracınızı mahvetmek anlamına gelir. Yarış esnasında bir duvara girerek veya pistin çok dışına çıkarak enkaza dönüşebilirsiniz. Agresif oynayın fakat rakiplerinizin durumunu da göz ardı etmeyin.

Oyununuza BlueStacks ile Yön Verin!

Bir yarış sırasında birkaç görevi yerine getirdiğinizde küçük bonuslar alırsınız. Bonus listesine göz attığınızdan emin olun, böylece pistte ne yapacağınızı bilirsiniz ve bonusları toplarsınız. Bu bonuslar da daha fazla oyun içi para birimine dönüşür. Bu yüzden bu görevleri mümkün olduğunca gerçekleştirdiğinizden emin olun.

Asphalt 8: Airborne’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.