Game.tv App ile NFT Alıp Satmak Artık Çok Kolay

Silikon Vadisi merkezli espor turnuva uygulaması Game.tv, yeniliklerine bir başkasını daha ekleyerek NFT Marketplace özelliğini duyurdu.

E-spor turnuva organizatörleri arasında açık ara lider konumunda olan Game.tv, uygulamaya yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Uygulama tarafından duyurulan bu son yeni özelliklerin başında ise NFT geliyor. Hayatımıza oldukça hızlı giriş yapan dijital sanat eserleri yani NFT’ler gün geçtikçe değerleniyor. Kripto paralarla alınıp satılabilen bu eserlerin hangi platformlardan alınıp satılabileceği ya da muhafaza edileceği ise oldukça yeni ve istismara açık konular. Game.tv işte tam da bu noktada oldukça sade bir arayüzle NFT Marketplace ile yardımımıza yetişiyor. Üstelik Game.tv’nin oyun özelindeki NFT’lere odaklanıyor olması ise açık ara bu işi oldukça değerli kılıyor. Uygulama içerisindeki kulüp sahiplerinin yani yayıncıların ve oyuncuların rahatlıkla kendi NFT’lerini oluşturup satışa koyabilmeleri ve dilediği bir başka NFT’yi de rahatlıkla alabilecek olması Game.tv’nin bu süreci bizler için ne derece kolaylaştırdığının en büyük göstergesi. Şu an halihazırda yüzlerce NFT platforma yüklenmiş durumda ve alınıp satılmaya, el değiştirmeye devam ediyor. Farklı tasarım, fiyat ve kopyalarda satışta olan eserlerı incelemek için tek yapmanız gereken Game.tv uygulamasını indirip, anasayfadan veya yayıncı kulüplerinin içerisinde yer alan NFT sekmesinden bu eserleri incelemek. Ayrıca dilediğiniz NFT’yi beğenebilir ve sonra satın almak için kaydedebilirsiniz. Tüm bu süreçte Flow vb. gibi kripto paraları kullanarak NFT satın almanız mümkün. Game.tv’nin sadeleştirilmiş arayüzü sayesinde sadece beş dakikanızı ayırarak tüm sürece rahatlıkla hakim olabilirsiniz.

game.tv NFT
Game.tv/NFT

Game.tv App, Android ve iOS Cihazlarda

İster Android kullanıcısı olun isterseniz de iOS, Google Play Store ya da Apple App Store’dan Game.tv Uygulamasını kolaylıkla indirebilirsiniz. Game.tv sizler için e-spor turnuva sürecini tamamen otomatize ediyor. İster yayıncı olun, ister sadece turnuva organize etmek isteyen bir kullanıcı, tek yapmanız gereken uygulamaya giriş yapmak ve kulübünüzü oluşturmak. Sonrasında ise Game.tv’de yer alan onlarca oyundan birini ya da birkaçını seçerek turnuvanızı oluşturabilirsiniz. Üstelik turnuvanızın formatını, günü ve saatini, ödülünü vb. tüm bilgileri dilediğiniz gibi seçip düzenlemeniz mümkün. Takipçilerinizin tek yapması gereken ise uygulamayı indirdikten sonra, turnuva saatinde maça giriş yapmak. Önceki sürümlerde sadece Discord üzerinden destek veren Game.tv, artık tamamen bağımsız bir şekilde mobil cihazlara indirilip kuruluyor.

game.tv NFT

Nakit Ödüllü ve Canlı Turnuvalar Game.tv’de 

Game.tv ile onlarca yayıncının canlı turnuvalarına katılabilir, büyük nakit ödülleri kazanabilir ve her gün yüzlerce farklı lig maçında yer alabilirsiniz. En popüler oyunlar için düzenlenen günlük ve haftalık maç takvimlerinin yanı sıra, farklı oyunlar için uzun süreli ligler de sizi bekliyor olacak. Türkiye’deki espor faaliyetlerini uzun süredir genişleterek devam ettiren Game.tv, mobil e-sporun yanı sıra, şimdi de oyun özelinde kurguladığı NFT Marketplace ile dilediğiniz gibi NFT alıp satmanızı sağlayacak bu yeni özelliği eklemiş oldu. 

Game.tv’yi Android’e indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.game&hl=tr&gl=TR

Game.tv’yi iOS’a indirmek için: https://apps.apple.com/tr/app/game-tv/id1510786360?l=tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir