Tourney ESpor Botuyla Turnuvaları Yapay Zeka Düzenliyor

Game.tv tarafından geliştirilen Tourney ESpor Turnuva Botu tüm turnuva sürecini otomatize ediyor. Yani kayıt toplama aşamasından, duyurulara, turnuva bilgilerinin paylaşılmasından, ödüllerin gönderilmesine kadar tüm süreci organize ediyor. Siz de bu sayede topluluğunuza odaklanabiliyorsunuz.

Dilerseniz Discord sunucunuza kurabileceğiniz Tourney’i, dilerseniz web üzerinden de kullanmanız mümkün. 2020 yılı içerisinde Android ve IOS mobil uygulamalarının da piyasa çıkması beklenen Tourney, bu alana daha pek çok yenilik sağlayacak gibi duruyor.

Tourney’i ön plana çıkartan bir diğer önemli özellik de AI yani Yapay Zeka fonksiyonu. Yani bu özelliği aktive edip, belirli oyun ve saat dilimlerini seçerek tüm işi ona bırakabiliyorsunuz. Kayıt toplayıp, oda bilgilerini paylaşıyor ve siz sadece kitlenize odaklanıyorsunuz. Şimdilik 50’nin üzerinde PC ve mobil oyuna destek veren Tourney’e dilediğiniz yeni bir oyun için de istek yapmanız mümkün. PUBG, Fortnite, Brawl Stars, Free Fire, LoL ya da Call of Duty Mobil vb. daha pek çok oyun Game.tv’nin Tourney’inde sizi bekliyor.