Nakit Ödüllü Game.tv Turnuvaları Tam Gaz Devam

Silikon Vadisi merkezli espor turnuva organizasyon uygulaması Game.tv, bünyesinde bulundurduğu mobil ve pc oyunlar özelinde dilediğiniz büyüklükte turnuva organize etmenize olanak sağlıyor. iOS ve Android sürümlerini Store üzerinden kolaylıkla mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz Game.tv’de onlarca Youtube, Twitch vb. platformların yayıncı turnuvaları da canlı olarak düzenleniyor. Üstelik bu turnuvalarda oldukça yüksek nakit ve kod ödülleri dağıtılıyor. Ücretsiz olarak katılabileceğiniz bu e spor turnuvalarına katılım için herhangi bir ücret ya da ek üyelik de talep edilmiyor.

Game.tv Discord sunucusunda haftalık olarak yayınlanan turnuvalarda PUBG Mobile turnuvaları ilk sırada geliyor. Haftalık ortalama 25-30 PUBG Mobil Turnuvası Game.tv tarafından direkt olarak kendi resmi kulübünde organize ediliyor. Buna ortak yayıncıların turnuvaları da eklendiğinde sayı yine haftalık ortalama 150-200 turnuvaya kadar çıkmış oluyor. İlerleyen süreçlerde bu sayıların daha da artması planlanıyor.

Binlerce Lira Değerinde Ödül Kazanmaya Başlayın

Game.tv’nin kendi resmi kulüplerinde düzenlenen turnuvalar ile aylık ortalama 40-50 bin TL nakit ve kod ödülleri dağıtılıyor. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve ücretsiz hesap oluşturduktan sonra turnuvalara kayıt olmak ve yarışa katılmak. Game.tv’nin üstün özelliklerinin başında tüm e spor turnuva sürecini otomatize etmesi geliyor. Kayıt toplama, oda no ve şifre paylaşımı, yayın linki paylaşma, sohbet ve ödül gönderimi gibi tüm süreçleri app üzerinden kolayca yapabiliyorsunuz. Otomasyonu yani AI modunu aktif etmeniz halinde ise gerekli temel bilgileri sisteme kaydediyor ve sonrasında her şeyi otomatik hallediyor, siz de rahatlıkla maç sunumu ya da oyununuza odaklanabiliyorsunuz.

Game.tv Discord Sunucusuna Katılın

Game.tv Resmi Discord Sunucusunda turnuva programı, oyun desteği, yayıncı sohbetleri gibi pek çok farklı destek verilmesini yanı sıra, takım arkadaşı veya rakip bulma, sesli ya da yazılı sohbet etmek gibi pek çok farklı aktivite yer alıyor. Game.tv uygulaması sıklıkla geliştirilip düzenli olarak güncellemeler paylaşılıyor. Bu paylaşımları takip ederek en güncel geliştirmelerden faydalanmanız mümkün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir