PUBGM MenaTurk Stars Ligi Haftada 1200USD Ödül Dağıtıyor

Game.tv Uygulaması aracılığıyla Türk-Arap ortak yapımı bir PUBG Mobil ligi olan MenaTurk Stars Liginde haftada 1200USD ödül dağıtılıyor. Tüm lig maçları Game.tv app üzerinden yapılıyor ve pek çok ünlü e spor yayıncısı da turnuvaya hem oyuncu hem de yayıncı olarak katılıyor.

PUBGM MenaTurk Stars Liginde kayıtlar her hafta Cuma gecesi final sonrası başlıyor ve Pazartesi akşamı ligin başlangıç maçına kadar devam ediyor. Tüm hafta sonu kaydolabileceğiniz turnuvaya, Solo ya da Squad olarak katılmak serbest. Solo katılanlar, Game.tv uygulaması tarafından 4’er kişilik Squad’lar şeklinde eşleştiriliyor. PUBG Mobile MenaTurk Stars Ligi her hafta Pazartesi günü saat 21.00’de ilk lobi karşılaşmalarıyla başlıyor ve Perşembe günleri dahil her gün saat 21.00’de maçlar oynanıyor. Final maçları ise Cuma günleri saat 21:00’da başlıyor ve bu şekilde 1200 USD ödülü kazanan takımlar belirlenmiş oluyor.

Turnuva hakkında tüm bilgiler Game.tv Türkiye resmi Discord sunucusunda ve MenaTurk Stars Resmi Facebook sayfasında paylaşılıyor.

Game.tv Uygulaması Hakkında

Game.tv App, iOS ve Android sürümleri bir espor turnuva organizasyonudur. 13 farklı ülkenin Apple Store ve Play Store’undan indirilebilir. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan uygulamada PUBG, Brawl Stars, LoL Wild Rift, Free Fire, Call of Duty gibi oyunların turnuvalarını düzenlemek mümkün.