Masomo’nun Yeni Oyunu Basketbol Arena Çıktı

Head Ball 2 ile küresel başarısını sürdüren Masomo, geçtiğimiz hafta iki yıllık bir çalışmanın ürünü olan Basketbol Arena’yı yayınladı. Haftayı zirvede kapatan Basketball Arena, Google Play ve App Store üzerinden haftada 2 milyon kez indirildi.

Basketbol Arena’yı PC’nizde BlueStacks ile Oynayın!

Geçtiğimiz hafta tüm dünyada yayınlanan Basketbol Arena, ülkemiz mobil oyun sektörü adına global bir etki yaratmaya başladı. Masomo’nun iki yıldır çalışmalarını sürdürdüğü Basketbol Arena özellikle Türkiye’de büyük ilgi gördü.

Piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra Google Play Store ve App Store pazarlarında Basketball Arena, hafta boyunca yerini korumayı başaran en popüler ücretsiz oyunlar listesinin başına yükseldi. Küresel başarı için önemli bir dönüm noktası olarak, Brawl Stars, PUBG ve Wild Rift gibi güçlü rakipleri geride bıraktı.

Türkiye’de ilk haftada 2 milyon kez indirildi

Hafta boyunca kullanıcıları tarafından indirilmeye devam eden Basketball Arena toplamda 2 milyon indirme eşiğini geçti. Ayrıca Play Store’da 21 bin yorum alarak 4,3 puana ulaştı. Oyunun App Store’daki puanı 4.8 olarak belirlendi. Oyuncuların yaptığı geri bildirimleri de kısa sürede çözen Masomo ekibi, Basketbol Arena’yı daha rekabetçi hale getirecek yeni etkinlikler üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca oyun özellikleri klan sistemi olarak eklenecek, önümüzdeki dönemde hem Türkiye hem de global oyun camiası için bu yeniliklerle güncellemeler yayınlanacak.

Basketbol Arena’yı PC’nizde BlueStacks ile Oynayın!