Dragon Champions Başlangıç Rehberi

Dragon Champions, AppQuantum’dan gelen en yeni oyun ve yılın en heyecan verici RPG’lerinden biri. AppQuantum bu sefer, mükemmel taktiksel kurgusuyla, yeni bir kahraman savaş RPG’si olan Dragon Champions’ı geliştirmiş. Oyun, bol miktarda fantezi ve popüler kültür referanslarıyla hem ilgi çekici hem de eğlenceli bir hikaye anlatıyor. Dragon Champions, aynı zamanda, oyuncuların diğer kahramanlara karşı nasıl mücadele ettiklerini görmelerine yardımcı olmak için bir Küresel Sıralama sistemi ile Hero PvP Arena’da dünyanın dört bir yanından oyuncuları karşı karşıya getiriyor. Dragon Champions ayrıca size, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli kahramanlar sunuyor. Bu destansı kahraman savaşı RPG’de, oyuncular hemen savaşın tam ortasına atılıyor ve bu durum bazıları için biraz ezici olabiliyor. Biz de bu yüzden, oyuncuların doğru adımlarla başlamalarına yardımcı olacak ipuçları ve stratejiler içeren bir Dragon Champions başlangıç rehberi hazırladık!

Dragon Champions’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

Savaşın Temelleri

Dragon Champions oynarken odaklanmak isteyeceğiniz ilk şeylerden biri, oyunun sunduğu dövüş şeklidir. Dragon Champions, şu anda 50’den fazla kahramanı olan sıra tabanlı bir kahraman savaş RPG’sidir. Bu kahramanların her birinin, Kahraman bilgi panelinden her zaman görülebilen, bilgilerde belirtildiği gibi kendine özgü güçlü ve zayıf yanları vardır. Bazı kahramanların oyundaki hiziplerini ve rollerini belirtmek için yalnızca birkaç etiketi bulunurken, bazı kahramanların çeşitli özelliklerini, rollerini, yeteneklerini ve yatkınlıklarını belirtmek için pek çok etiketi olabilir. Kahraman Etiketleri, beceriler ve yeteneklerle etkileşim biçimleri nedeniyle özellikle yararlıdır. Örneğin, bazı beceriler belirli bir ırkta fazladan hasar verirken, diğer yetenekler savaşta kaç tane müttefik / düşman veya belirli bir türden düşman olduğuna bağlı olarak artar.

Dragon Champions’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

Kahraman Sınıfları

Her Kahraman ayrıca, yetenekleri ve rolleri için kaba bir tanımlayıcı olan en az bir Sınıf etiketine sahiptir. Ejderha Şampiyonları, çok çeşitli bir dövüş stili ve Kahraman seçimi sunar, bu nedenle birçok Kahraman, belirli bir role olan yakınlıklarını belirtmek için birden fazla Sınıf etiketine sahip olabilir. Karşılaşacağınız en yaygın Sınıf etiketleri şunlardır:

– Şifacı

– Savunma Oyuncusu

– Ranger

– Dövüşçü

– Büyücü

– Haydut

Uzmanlıkları Tanıyın

Bazı kahramanların onları diğerlerinden ayıran özel etiketleri vardır. Bu Etiketler, belirli olaylar ve oyun içi aktiviteler için hangi Kahramanların kullanılabileceğini ayırmanın bir yolu olarak işlev görmese de, çoğunun kahramanın nasıl kontrol edilebileceği üzerinde etkisi vardır ve neredeyse hepsi Kahramanların nasıl tepki verdiğini gösterir. Bilmeniz gereken en önemli uzmanlıklar:

– Önder

– Ejderha avcısı

– Gezgin

– Taktikçi

– Savaşçı

– Gladyatör

Dragon Champions’ta yer alan farklı etiketleri bildiğinize göre, oyunu oynamak ve bu etiketlerin birbirleriyle nasıl etkileşime girdiğini ve çeşitlilikten yararlanmak için hangi Kahramanların (ve hangi becerilerin) en iyi şekilde kullanıldığını anlamak önemlidir.

Dragon Champions’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

Hatırlamanızda Fayda Var

– Her zaman en yüksek seviyedeki görevleri zorlamanız gerekmez. Kahramanlarınızı daha zorlu yüksek seviyeli içeriğe hazırlamanıza yardımcı olacak teçhizat ve XP ciltleri almak için istediğiniz zaman kampanya görevlerinden herhangi birini tekrarlayabilirsiniz.

– Farklı oyun modlarını oynayın. Dragon Champions’ın birkaç kampanyası, bir PvP arenası, mücadeleleri, etkinlikleri ve daha fazlası var – ve bu oyun modlarının her birinden aldığınız ödüller diğerlerine taşınıyor. Senaryoda takılıp kalırsanız, şansınızı deneyin ve diğer oyun modlarından herhangi birinde uygun gördüğünüz ödülleri toplayın.

– Altınınızı Harcayın! Çoğu zaman, Market’te oyuncuların Teçhizat, Rünler ve hatta Kahramanlar satın almak için Dracoin değil Altın harcayabilecekleri özel fırsatlar olacaktır. Bu fırsatlardan yararlanın, özellikle çok fazla altın biriktirdiğini düşünen birçok oyuncudan biriyseniz.

– En çok kaynağı en iyi kahramanlarınıza ayırın. Dragon Champions’ta geliştiriciler denge için çabalarken, bazı kahramanların özellikle belirli takım kompozisyonlarında ve stratejilerinde diğerlerinden daha güçlü olduğu bir gerçek. Uzun vadede hangi Kahramanları tutacağınızı öğrenin ve kaynaklarınızın çoğunu onları güçlendirmek için harcayın.

Dragon Champions’a başlamak için bilmeniz gereken genel bilgiler bunlar. Bu ipuçları ve stratejilerin size yardımcı olmasını umuyoruz!