Final Fantasy XV: A New Empire Seviye Atlama Rehberi

Final Fantasy XV: A New Empire dünyasına adım atar atmaz, parmaklarınızın ucunda büyük bir krallığı yöneteceğinizi fark edeceksiniz. Oyunun başlangıçta yapmanızı istediği her şeyi tamamladığınızdan emin olun. Oyunun eğitim bölümü tamamen ceplerinizi kaynaklarla doldurmak ve binalarınızı daha hızlı seviyelendirmenizi sağlamakla ilgilidir. Neyse ki, oyuna girişiniz sırasında size saldıran canavarlar için çok fazla endişelenmenize gerek kalmayacak. Size verilecek 24 saatlik eğitim, sizi güvende tutacaktır.

Final Fantasy XV: A New Empire’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Öncelikle Bir Loncaya Katılın

A New Empire’da bir lonca ile bağlantı kurmak zorunluluktur. Kendinizi bir loncaya dahil etmenin faydaları arasında, altın toplamak, ücretsiz hız takviyeleri almak, diğer lonca üyelerinden hediyeler almak, Lonca Mağazasına erişim kazanmak ve müttefiklerinize yardım ederek Sadakat Puanı kazanmak sayılabilir. Lonca Sekmenizde kırmızı numara bildirimi aldığınızda, bu isteği hemen kabul edin. Bu istek muhtemelen doğrudan “Lonca Yardımı” sekmesinden yardım isteyen birisidir. Onlara yardım etmek, Lonca Mağazasından öğe satın almak için kullanılabilecek daha fazla Sadakat Puanı kazanacağınız anlamına gelir. Sadakat ayrıca VIP Aboneliğinizi etkinleştirmenize, bir Kahraman Görevi için tamamlanma süresini hızlandırmanıza ve daha da iyi olanları tamamlamak için görevleri yenilemenize olanak tanır. Lonca Yardımı bölümündeki Günlük Bağlılık sınırına ulaşmak zordur, ancak yine de bu hedefe ulaşmayı deneyin.

Farklı Görev Türlerini Tamamlayın

Görevler sekmesine tıklamak, tamamlamak için çeşitli görevler arasından seçim yapmanıza olanak sağlar – İmparatorluk Görevleri, Kahraman Görevleri, Lonca Görevleri ve VIP Görevleri. Empire Questleri genellikle İmparatorluğunuzda kurulu olan her şeyi inşa etmenizi ve geliştirmenizi gerektirir. Kahraman Görevleri şu çeşitlerden birine ayrılmıştır – Temel, Yaygın ve Sıradışı. Her biri, bitene kadar beklemeniz gereken bir zaman sınırına bağlıdır. Lonca Görevleri de aynı şekilde hareket eder. Her kategoriden (İmparatorluk, Kahraman, Lonca ve VIP) görev alabilir, ancak bu kategoriden (Temel, Yaygın ve Sıradışı) aynı anda yalnızca bir görev üstlenebilirsiniz.

Final Fantasy XV: A New Empire’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Önerilen Görevleri Üstlenin

İmparatorluğunuza bakarken ekranda beliren görevleri not alın. Önerilen görevler, küresel sohbet sekmesinin hemen üzerinde görünür. Bu görevler her zaman Empire Questlerdir, bu yüzden bunları kabul etmek, doğrudan elinizdeki göreve gideceğiniz anlamına gelir. Tamamlamak da oldukça kolaydır çünkü aldığınız anda kullanabileceğiniz ücretsiz bir hızlandırma alırsınız. Yani oyundaki ilk gününüzde binanızı daha yüksek seviyelere yükseltme şansı elde edersiniz.

Araştırma Yapın ve Eğitim Alanlarında Birliklerinizi Güçlendirin

Üniversiteniz, imparatorluğunuz için araştırma yükseltmeleri yapmak için ana merkez alanıdır. Araştırmanız dört farklı kategoriye uygulanabilir – Ekonomi, Savaş, Savunma ve Kahraman. Bu dört unsurun her biri, imparatorluğunuzu güvende tutmaya yardımcı olmada büyük rol oynar. Örneğin, Kahraman Sekmesini yükseltmek, Canavar Taktikleri gibi şeyleri araştırmanıza olanak tanır. Bu yetenek, Kahramanınıza Bölge Haritasındaki Birinci Seviye yaratıkları savuşturma şansı verir. Bu arada, ekranınızın sol üst tarafındaki Kahraman Profili yüz sekmesine tıklayarak kahramanınızın en iyi durumda olduğundan emin olun. Kahraman Görevlerini tamamlayarak kazandığınız AP, mevcut kahramanınız için yeni becerilerin kilidini açmanıza yardımcı olur. Eğitim Alanları kesinlikle yükseltme çabalarınızı odaklamak isteyeceğiniz kalelerden biridir. Daha iyi bir Antrenman Alanı, Antrenman Sıranızı hızlandıracağınız ve Antrenman Hızı yüzdesini artıracağınız anlamına gelir. Her seferinde bir birlik eğiteceksiniz. Bu birlik türleri Savaşçılar, Büyücüler, Süvari ve Kuşatma gruplarına ayrılmıştır.

Final Fantasy XV: A New Empire’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!