Gacha Life Temel Stratejiler

Oyun geliştiricisi Lunime, Gacha Life ile bu sefer hayranlarına kendi içeriklerini yaratma özgürlüğünü veriyor. Gacha Life, Android ve iOS cihazlar için oluşturulmuş bir mobil oyundur. Oyuncular, oyunun kapsamlı özelleştirme seçeneklerini kullanarak birden fazla orijinal karakter oluşturabilirler. Saç rengi, göz şekli, boy, kıyafetler vb. dahil olmak üzere her karakterin çeşitli yönleri değiştirilebilir. Daha da iyisi, tüm özelleştirme seçeneklerinin oyuna girdiğiniz andan itibaren kullanıma sunulmasıdır. Bu, hayallerinizin karakterini yaratmadan önce oyunda uzmanlaşmanıza gerek olmadığı anlamına gelir. Oyuncular avatarlar oluşturduktan sonra skeçler yapabilir, sahneler kurabilir, mini oyunlar oynayabilir ve diğer karakterlerle ilişkilerini geliştirebilirler. Oyunda yapılacak çok şey var ve Mobil Oyun Haber’in bir dizi ipucu ve püf noktasını içeren Gacha Life rehberimiz size rehberlik etmek için burada!

Gacha Life’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Karakterlerinizi Yaratın

Doğru okudunuz, birden fazla karakter yaratabilirsiniz. Giriş ekranının sol tarafında sekiz karakter yuvası vardır ve her yuva önceden hazırlanmış bir karakterle doldurulur. Bu karakterlerden herhangi birini düzenlemekten çekinmeyin, çünkü tüm bu yuvalar doldurmanız için sizindir. Ayrıca Slots + düğmesine dokunarak erişebileceğiniz ekstra karakterler için 12 ek yuva vardır. Studio veya Skit Maker modundayken yalnızca ilk sekiz yuvadaki karakterler kullanılabilir olacaktır, bu nedenle kullanmak istediğiniz karakterleri değiştirmeyi unutmayın.

Stüdyo Modunu Deneyin

Stüdyo modu, ilk sekiz yuvadaki tüm karakterleri kullanarak sahneler oluşturmanıza olanak tanır. Bu, tüm orijinal karakterleriniz için bir grup fotoğrafı oluşturabileceğiniz veya hepsinin etkileşime girdiği bir senaryo oluşturabileceğiniz anlamına gelir. Sahneye yerleştirmek için ekranın altındaki karakterlerin simgesine dokunun. Ardından arka planı değiştirebilir, sahne ekleyebilir, sohbet balonlarını düzenleyebilir, her birini ekranda konumlandırabilir ve benzeri işlemler yapabilirsiniz. Oluşturduğunuz senaryodan memnun kalana kadar istediğiniz kadar düzenlemekten çekinmeyin. İşiniz bittiğinde, arayüzü kaldırmak için ekranın sağ üst köşesindeki Gizle düğmesine dokunarak yeni oluşturduğunuz sahnenin net bir fotoğrafını çekebilirsiniz. Dokuz farklı sahneye kadar kaydedebilir ve düzenlemek isterseniz bunları yeniden yükleyebilirsiniz.

Gacha Life’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Kendi Skeçlerinizi Yapın

Oyunun sahip olduğu bir diğer benzersiz özellik de Skit Maker. Bu, farklı karakterleri içeren kendi hikayelerinizi oluşturmanıza olanak tanır. Skeçlerinizde en fazla 100 sahne olabilir, ancak ekranda her seferinde en fazla iki karakter olabilir. Bir sahne oluşturmak için önce ekrandaki karakterlerin konumunu seçin. Bundan sonra, sahnenin sol tarafı ve sağ tarafı için birer karakter seçebilirsiniz. Ortadaki beyaz kutulara her birine konuşma balonları ekleyebilirsiniz. Sağ tarafta arka planı, karakter yüz ifadelerini ve pozları değiştirme seçenekleri vardır. Sağdaki Kopyala düğmesine dokunarak da mevcut bir sahnenin ayrıntılarını kopyalayabilirsiniz.

Seviye 10’a Hazırlanın

Gacha Life’da gerçekten kilitli olan birkaç şeyden biri Sohbet özelliğidir. 10. seviyeye ulaşana kadar diğer oyuncularla sohbet edemezsiniz. Kendi karakterlerinizi, skeçlerinizi ve sahnelerinizi yaratabileceğiniz sıradan bir oyun oynamanın tüm amacı, onu benzer düşünen insanlarla paylaşabilmektir. Bir topluluğa katılabilmek ve şimdiye kadar yaptığınız her şeyi paylaşabilmek için 10. seviyeye kadar acele edin. Seviye atlamak için Yaşam modunda oynamanız gerekecek. Oyuncu seviyenizi yükseltmek için Yaşam modunda farklı karakterlerle ilişkilerinizi geliştirin. Gacha Life’da kendi hikayelerinizi yaratmanın zamanı geldi! Oyundan en iyi şekilde yararlanmak için strateji kılavuzumuzdan öğrendiklerinizi hatırlayın!

Gacha Life’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!