Game of Sultans Başlangıç Rehberi

game of sultans

Mechanist Internet Technologies Co. Ltd. tarafından piyasaya sürülen Game of Sultans – Taht-ı Saltanat, Osmanlı İmparatorluğu’nda geçen bir strateji oyunu. Oyunda Osmanlı sultanı siz oluyorsunuz ve gerçek haritalarla Osmanlı İmparatorluğu günlerine gidebiliyorsunuz. S-RPG yani simülasyon role playing türünde olan oyun, oldukça farklı bir deneyim sunması bakımından tercih ediliyor. Bu oyunda Osmanlı padişahının gözünden devlet yönetimi yapmak mümkün oluyor. Zaten oyunu farklı kılan ve pek çok kişi tarafından tercih edilmesini sağlayan yönü de tamamen Osmanlı İmparatorluğu’nda geçmesi. Harem, cariyeler, şehzadeler, sadrazamlar ve savaş meydanları ile Game of Sultans’ın gerçekçi dünyası sizi bekliyor. Siz de devleti yönetmek ve savaşları kazanmak için Game of Sultans’a hemen giriş yapabilir ve maceraya başlayabilirsiniz. 

Game of Sultans Başarı İpuçları

Game of Sultans oyununda başarılı olmak için öncelikle günlük giriş yapmalı ve oyunda aktif olmalısınız. Oyunda aktif oldukça daha fazla ödül kazanırsınız, bu da daha hızlı seviye atlamanıza yardımcı olur. 

Oyunda vezirlerinizi geliştirmek de size puan kazandıracak. Oyunda 50’den fazla vezir bulunuyor. Vezirlerinizi düzenli olarak yükseltmelisiniz. Vezirlerinizi geliştirmek seviye atlamanıza da yardımcı olacaktır. Ayrıca vezirler oyunda sultanın en büyük yardımcılarıdır. Pek çok görevde size yardımcı olacak olan vezirlerinizle aranızı iyi tutmalı, onları sürekli eğitmelisiniz.

Oyunda harem de önemli bölümlerden birisi. Örneğin cariyeleri evlendirdikçe puan kazanıyorsunuz. Dolayısıyla level atlamak için hareme de önem vermeniz gerekiyor.

Tüm bunların yanı sıra Game of Sultans oynarken temel amaç Sultan seviyesini yükseltmektir. Sultan seviyesi size pek çok yeni birimin kapısını açar ve daha hızlı seviye atlamanıza olanak sağlar. 

Game of Sultans’ı Bilgisayarda Nasıl Oynarsınız?

Game of Sultans – Taht-ı Saltanat Türkiye’de oldukça popüler bir mobil oyun. Oyun sizin de favorileriniz arasındaysa bu mobil deneyimi bilgisayarınızın büyük ekranına taşıyabilirsiniz. BlueStacks oyun platformu sayesinde Game of Sultans’ı büyük ekranda fare ve klavye ile oynayabilirsiniz. BlueStacks size Game of Sultans keyfini bilgisayar ekranınızdan yaşama şansı sunar. Oyunun muhteşem grafiklerini BlueStacks ile net bir şekilde deneyimleyebilir, karakterinizi daha pratik şekilde hareket ettirebilirsiniz. Ayrıca tuş atama özelliği sayesinde hem fare hem klavyenizde bulunan tuşlara dilediğiniz komutu atayabilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımı deneyimi ile oyunu oynayabilirsiniz. Ayrıca BlueStacks’in çoklu oturum özelliği sayesinde de oyunu birden fazla sekmede aynı anda açabilir, oyun keyfini ikiye katlayabilirsiniz. 

Game of Sultans’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.